Wpis z mikrobloga

#gry #warcraft3 #warcraft3reforged

O cie #!$%@?, dawno nie widziałem tylu dzbanów co na forum o w3reforged.
Ludzie wnioskują o zwiększenie limitu zaznaczanych jednostek, jest grupka co mówi że nie, bo nie tak grali 16 lat temu xD
Inni że to zepsuje balans w ladderze. I to jest najlepsze.
Hurr, durr, w3 zawsze byl o mikro i to nam zepsuje balans.
Ciekawe #!$%@? jak. w3 miał capy i nigdy nie działało to tak że rzucasz wszystko + income cap.

W3 zawsze byl o rzonglofaniu jednostkami to mi to zabierze

Nie taki filing

Zbyt dużo cpu pojdzie na pathfinding

xD
  • 10
  • Odpowiedz
@TrueGrey:
W reforged mialy byc:
Nowe cinematicsy
Nowa kampania
lgbtq friendly bohaterowie (nie ma wszystkich).
Najwiekszy mam bol dupy o to zwiekszone capy, powinny byc.

@Maneharno: To juz dawno nieprawda.
  • Odpowiedz
@corinarh: Ło, w tej grze podobała mi się "kampania" potem podobna była w genesis of dune i w ostatnik dodadku do wh40kDoW.
I w Into the breach ale to nie rts ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@biczek: Ale w czym problem, bo nie rozumiem? Limit 12 jednostek to nie jest jakaś arbitralna decyzja z tyłka, czy podjęta pod wpływem ograniczeń technologicznych. https://www.codeofhonor.com/blog/the-making-of-warcraft-part-1

Later in the development process, and after many design arguments between team-members, we decided to allow players to select only four units at a time based on the idea that users would be required to pay attention to their tactical deployments rather than simply gathering
  • Odpowiedz
@Oak_:

Ale w czym problem, bo nie rozumiem? Limit 12 jednostek to nie jest jakaś arbitralna decyzja z tyłka, czy podjęta pod wpływem ograniczeń technologicznych.

Z 20 lat temu to raz. Dwa, ludzie sie pluja o to ze im balans zniszczy w ladderze xD Ciekawe #!$%@? jak.

Nie miała być. Miały być retcony miejscami, żeby fabuła była zgodna z WoWem, ale zaniechali pod wpływem skarg graczy (oficjalna wersja).

> Reign of
  • Odpowiedz
Z 20 lat temu to raz.

@biczek: ?

Dwa, ludzie sie pluja o to ze im balans zniszczy w ladderze xD Ciekawe #!$%@? jak.

Czego nie zrozumiałeś w zalinkowanym artykule?

Reign of Chaos, Frozen Throne & Rexxar campaign will be available at release.

No i?
  • Odpowiedz