Wpis z mikrobloga

@PanMaglev: NIe ma nic piękniejszego niż moda loftowa i żulowa..
Wciska się bogatym ludziom, że stolik zrobiony z europalety czy jakieś magazynowe wystroje to sztuka.
Kasuje się ich na grube tysiące. I jeszcze wciska się im, że chodzenie po śmietnikach i szmatexach to też jest takie hipsterskie i modne :D A potem czytamy takie perełki
  • Odpowiedz
  • 6
@jabolsy znajomy zdejmowal kafle z jakiejś prastarej villi, kilka tysięcy sztuk. Poszly po paredziesiat złotych za sztukę. On też dobrze za to dostal ;) zależy jakie to kafelki z tego śmietnika bo ja chętnie bym przygarnal trochę desek podłogowych modrzewiowych takich 100+ letnich
  • Odpowiedz
@PanMaglev: jakiś cymbał wyrzucił kafle, które obecnie są warte kilka tysięcy złotych i trafiłyby na zmarnowanie - ona po prostu użyła ich ponownie i ma ładną podłogę. Gdzie w tym problem? Do tego Paulina Holtz często wypowiada się z rigczem i jest strzelcem IPSC, pozytywnie oddziałując na wizerunek strzelectwa w swoim środowisku.
  • Odpowiedz
Nie chce Wam psuć zabawy ale ostatnio w centrum Krakowa widziałem w kontenerze na gruz śliczne kafelki ze starego pieca. Powiedziałem ziomkowi, podjechał, zabrał, sprzedal. Pozdro
  • Odpowiedz