Aktywne Wpisy
wykop +54
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +430
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
pominę jedno zdjęcie na prośbę uczestniczki zabawy( ͡° ͜ʖ ͡°) mozecie się tylko domyślać co widziałem
ogólnie akcja wyszła w pytkę, mino wiecznych opóźnień udało nam się ogarnąć temat więc gratuluje
uczesntików zawołam po ostaniej fotce
CzarnoBiałe z Warszawy dość dobrze wywoływało, nie wiem jak teraz.
Gość jest starym fotografem i CzB woła ręcznie w koreksach, kolorowe w labie, ale nie jest tani.
@Merolka: możesz mi podać ustawienia to wrzucę jutro w ffmpg i przekonwertuje wsadowo
Co do dwóch moich zdjęć to pierwsze zdjęcie - to molo nad zalewem Pogoria III w Dąbrowie Górniczej. Bardzo fajne
@wytrzzeszcz: Zrób odbitki i je zeskanuj. Będziesz miał w obu wersjach.
Tak ja robię. Łatwiej mi sięgnąć do albumu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
>Jak bardziej popsulam, to przepraszaaaam<