Wpis z mikrobloga

Więc #wykopowyaparatprzechodni i #fotografiaanalogowa zeskanowałem i wrzucam

pominę jedno zdjęcie na prośbę uczestniczki zabawy( ͡° ͜ʖ ͡°) mozecie się tylko domyślać co widziałem

ogólnie akcja wyszła w pytkę, mino wiecznych opóźnień udało nam się ogarnąć temat więc gratuluje

uczesntików zawołam po ostaniej fotce
wytrzzeszcz - Więc #wykopowyaparatprzechodni i #fotografiaanalogowa zeskanowałem i wr...

źródło: comment_O9tMxWkWS8b89foaBQlQMjzjhuI0BDCF.jpg

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wytrzzeszcz: Blade jakieś takie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale ogólnie zabawa fajna. Moje to te z dwoma krzaczkami - miałam nadzieję na jakiś ciekawy efekt dzięki słońcu, ale słabo widać - i z tym domkiem, to tzw. Chatka Baby Jagi w Raciborzu, drewniany, zabytkowy budynek z XIX wieku.
  • Odpowiedz
@wytrzzeszcz: Może uda się jeszcze coś wyciągnąć, ale nie rób sobie wielkiej nadziei i szukaj innego labu.

CzarnoBiałe z Warszawy dość dobrze wywoływało, nie wiem jak teraz.
Gość jest starym fotografem i CzB woła ręcznie w koreksach, kolorowe w labie, ale nie jest tani.
  • Odpowiedz
@wytrzzeszcz: Fajnie zobaczyć zdjęcia :) Może faktycznie jakość nie powala, ale może to być wina labu. Pobawiłbym się jeszcze ustawieniami skanera, (ciekawe, czy wcześniej już jakieś negatywy skanowałeś) bo ze skanerami, też jest czasami różnie. Kiedyś miałem wypożyczony skaner do negatywów z Lidla i szczerze mówiąc jakość skanowania była fatalna.
Co do dwóch moich zdjęć to pierwsze zdjęcie - to molo nad zalewem Pogoria III w Dąbrowie Górniczej. Bardzo fajne
kecajek - @wytrzzeszcz: Fajnie zobaczyć zdjęcia :) Może faktycznie jakość nie powala,...

źródło: comment_9QO005hfivzXXZF1xfIcwzr6WgbIHfK4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz