Wpis z mikrobloga

@zelaznymezczyzna11: jak ktoś zataja że ma dziecko to chuyowe zachowanie i tyle w temacie.

ale też z drugiej strony są ludzie z fetyszem np azjaty po prostu bez jakiś takich kłamstw czy wkręceń. Trzeba odróżnić jedno od drugiego, bo tak wszystkich do jednego worka segregować :V

Tu nikt niczego nie zataja, laska ma w opisie wstawione także krótka piłeczka ale hejt poleciał¯\_(ツ)_/¯
w sensie wszystkie koibety na świecie muszą gustować w polakach bo od razu p0lka?

@SarahC: W sensie opis służy też do napisania co człowiek ma do zaoferowania. Czym sie interesuje, jak spędza czas. Jeżeli ktoś ma tylko wymagania i traktuje innych tekstem "szkoda na was mojego cennego czasu" to z chęcią za kilka lat przeczytam artykuł o nieudanej próbie odbicia jej z arabskiej rodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°
@HateAccount: im dłużej mam tą apke, tym bardziej nie wiem co jest baitem, a co jest serio.

Nawet bym sie ucieszyl, gdyby to byl bait. Ale nie do konca, bo ktos marnuje czas, by tak żenujące zarzutki tworzyc.
@wykopiem_albo_zakopiem: nie wiem co jest z wami nie tak, że życzycie komuś jak najgorzej. Mi to osobiście wisi, a jak ktoś mi się nie podoba to nie życzę mu rozwodu tylko scroluje dalej. [= Może tak byc jak napisałeś to też jest fakt dlatego trzeba wybierać mądrze, a nie ślub po 3 mc i cyk 500+

a co do egiptu to tak zazwyczaj piszą do 3-5 miesięcy i jak widzą że