Wpis z mikrobloga

@m_silvus: To wlasnie mialo tak wyjsc, taki crust chyba :D wizualnie wyszlo idealnie wg przepisu ktory znalazlem, na swieta zrobie znow, tylko moze jakies owoce dodam, jakies wskazowki ? ʕʔ
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@rad00: sprawdź skład tych z wiaderka, bo czasem wala tam niepotrzebne dodatki. Ja zazwyczaj daje twaróg 3krotnie mielony, na phili albo milandii też można robić, wychodzi bardzo ciekawy, taki mazisty. Byle nie napowietrzyc masy zbytnio bo opada.
@m_silvus: Moglbys wyslac na priv przepis jakiego uzywasz? w sensie skladniki jakie. ten moj wyszedl troche za lekki, nie lubie takich ciezkich dosyc suchych sernikow ale chcialbym zeby byl troche taki ciezszy? szybko poprostu znikal ale w smaku idealnie
@rad00 ale Philadelphia jest praktycznie jak almette i za 5,50 masz 100 czy 200g czyli za ser na sernik zabulic 25 zl :_; cream cheese to w takim razie twaróg sernikowy;P