Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@rybazryzem85: szukam tego świętego grala od tyłu lat i nic :(. Próbowałem już chyba wszystkich serkow tego typu i nic. Nawet mija młodsza siostra co nie ogarniał jeszcze za bardzo pamięta je z dzieciństwa. Kurła dejcie mnie ten serek ()
  • Odpowiedz
@rybazryzem85: @koloalu: Na bezrybiu i rak ryba. Smakowały bo wszystko inne było byle jakie. Miały grudkowatą konsystencje i jakiś dziwny kwasek. Uważam że dzisiejsze rolmlecze dzisiaj są podobne ale bardziej dopracowane.
  • Odpowiedz
@pwael-adam: To jakieś kiepskie te gardło masz Panie kolego. :P Ja wcinałem tych serków na kilogramy, a i jeszcze poprawiałem Milordami od Nordisa.
BTW to tak przyjemne wspomnienia, że nawet pamiętam w którym roku pochłaniałem tych Danonków najwięcej - pamiętne lato 2003 z piekielnymi upałami powyżej 35*C we Wrocławiu. Mimo temperatur rodem ze smolnego kotła człowiek zapierniczał za piłką z kuzynostwem i ziomeczkami przez większość dnia. Na deser LAN party
  • Odpowiedz
@rybazryzem85 @koloalu ze 3 miesiące temu znalazłem w małym spożywczaku i oczywiście kupiłem. Powiem Wam, że albo moje preferencje się zmieniły albo to już po prostu inna receptura. Zdecydowanie smakuje inaczej niż te 15-20 lat temu, obecnie nic specjalnego.
  • Odpowiedz