Aktywne Wpisy
USER_303 +2
Wszystkie znaki na niebie wskazują że mój brat jest ćpunem i niszczy sobie życie ... Ja nawet nie wiem co robić, nie da się z nim porozmawiać nawet ... Rozwiązaniem które coś by zmieniło to zgłosić na policję, ale nie chcę mu tego robić, może jeszcze da się coś od niego dowiedzieć, pomóc mu. Jakieś propozycje jak z nim porozmawiać ?
#pytanie #narkotykizawszespoko
#pytanie #narkotykizawszespoko
G06DbT +31
Dziś znowu wy będziecie siedzieć w klimatyzowanych biurach i mieszkaniach, na swoich wygodnych fotelach czy sofach, pijący dobrą kawę, pachnący i w czystych ubraniach.
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
Czy kupno drogiego prezentu na święta to nietakt? Chodzi o to, że święta spędzamy w rodzinnym gronie i prezenty będą pod choinką. No i sprawa wygląda tak, że zamówiłem żonie zestaw biżuterii, który prawdopodobnie będzie mocno odbiegał od reszty prezentów cenowo (pewnie tak z ~10x). Czy może być tak, że zrobi się niezręcznie? Żona zasłużyła ale tak pomyślałem - może na święta lepiej kupić coś mniejszego, a tę biżuterię zostawić na walentynki / rocznicę ślubu / etc - żeby dać to bardziej osobiście. #swieta #prezenty #savoirvivre
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok](https://st.pl/$xvynkdla)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Tylko wtedy kiedy odbiega to od norm czy zwyczajów przyjętych w danej grupie. Tak jak rozumiem że jest w tym przypadku. W tej sytuacji pomysł żeby ofiarować część zestawu podczas wspólnej wigilii, a resztę w domu wydaje się idealny.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak to nie mają? Czy utożsamiasz SV z poprawnym używaniem widelca i witania ambasadora.