Aktywne Wpisy
Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia doda wam widok sensualnej Anki ocierającej się o Alvaro 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
Gran +344
2 lata w trzeźwości, polecam każdemu nawet osobom zdrowym :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@JakovKarnic: Jak będzie wyglądać ta nieunikniona katastrofa? Stwierdzenie katastrofa jest bardzo poważne. Co masz na myśli przez katastrofę - totalną anihilację rodzaju ludzkiego? Czy może jednak coś mniejszego kalibru? Swoje stanowisko uzasadnij. Pozdrawiam.
-rozwojem i powstaniem nowych ogromnych stref beztlenowych w oceanach (przemysł rybny przestanie istnieć)
-podniesieniem się poziomu morza (zalanie sporych terenów rolniczych oraz miejsc o dużej koncentracji ludności)
-podniesienie się temperatur (co spowoduje powstanie stref, gdzie ludzie po prostu nie będą mogli mieszkać, bo będzie dla człowieka za ciepło).
-zatrzymaniem się prądów morskich (golfsztorm zatrzyma się) co spowoduje, że kilmat w Europie stanie się suchy i kontynentalny)
-podniesieniem
https://www.youtube.com/watch?v=U6AGGYD-fN8 polecam cały film, mówi o większości rzeczy o których napisałem.
Żeby opisać ci cały system i wszystkie zagrożenia to nie jestem w stanie. Zagadnienie jest tak szerokie, że zajęłoby mi to cały dzień, a