Aktywne Wpisy

niebadzogrem +139
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

johann_10 +764
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Scaab: eeee a skąd te dzieci się mają w związku homoseksualnym wziąć? Ze sklepu z dziećmi?
@NiebieskiWStringach: A skąd się biorą dzieci w związkach hetero? Gdybyś miał tak wylistować, to skąd takie rodziny mają dzieci?
@NiebieskiWStringach: Nie musi być. Tzn. ta dyskusja już jest przez konserwatystów przegrana.
@NiebieskiWStringach: W sensie bezpłodne pary hetero, według Twojej definicji, są wynaturzeniem?
@NiebieskiWStringach: A ile par z tych niby 99,9% wychowuje dzieci spłodzone w związku, które wychowuje to dziecko?
@NiebieskiWStringach: Sugerowanie, że jak ktoś jest homo to nie może zrobić dzieci naturalną metodą. XD
Chryste, co za dzbanizm.
Otóż zdradzę ci
@NiebieskiWStringach: Bezpłodna para homo to "błąd natury i margines"? Chyba mieszasz pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NiebieskiWStringach: Odwołanie do natury to błąd i margines.
@CzajnikZniszczenia: Aha. Czyli jeden facet może zapłodnić drugiego faceta. XDDDDDDD
Przede wszystkim nie jestem osobą wąsko ograniczoną w swoim światopoglądzie i zdającą sobie sprawę że na świecie jest masa par homoseksualnych wychowujących dzieci.
W samej Polsce tę liczbę szacuje się na 50k.
@NiebieskiWStringach: btw oglądałem kiedyś taki serial, gdzie kładło się nacisk na płodność związku.
źródło: comment_p8LwzVG1bB2zjZ5gA4uZupQmrPCsSvyS.jpg
Pobierz@NiebieskiWStringach: xDD adoptowanie dziecko pyta się skąd się wzięło - NiebieskiWStringach odpowiada ze sklepu z dziećmi xDDDD #prawackalogika