Aktywne Wpisy
Kagernak +372
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
polock +192
Tylko to nie kusznik, a łucznik xD
@Rabke:
U nas jest łucznik, w angielskiej wersji archer (marksman to ulepszona jednostka, w polskiej wersji w końcu jest.... KUSZNIK)
DOBRA! Teraz już wiadomo o co chodzi w
przegryw zombie w depresji nie dostaje żadnych morali a normik łucznik nie dość że ma łatwiej bo wali na dystans to jeszcze ma szczęście.
A taki przegryw robi małe kroki i dostaje po ryju od takich normików z łukiem co mają łatwo w zyciu takie oskarki.
teraz rozumiem ten obrazek jeszcze bardziej dziękuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Możesz sobie nazywać tą jednostkę 'husarzem z strzelającym mieczem' czy 'wilkołakiem z karabinem maszynowym'... Możesz nazywać cukierki perłami (wut, perły są białe... lub perłowe lol) czy kociołki garnkami
TO JE ŁUCZNIK Z KUSZĄ I KONIEC DYSKUSJI!
@Kimtchie: > Bardziej o to chodzi, że kuszami często robi się tzw. Churchyardy gdzie jest ok 100 zombiaków a Ty masz tylko kuszników. Kusze (i ogólnie większość strzelających jednostek) są szybsze od zombie, więc je kajtują i tłuką, a przy moralce (orzełku)
Necro ma biedę na 2 poziomie ale wilczy rycerz jest chyba jeszcze gorszy. Co z tego że dość szybki i 2x bije skoro ma 10 HP, tyle co centaur z bastionu.