Wpis z mikrobloga

O co chodzi z nazywaniem #wojnaidei prawicowcem i manipulatorem? Coś mnie ominelo? Dla mnie gość był zawsze czymś pośrodku, ani skrajny lewicowiec ani konserwatysta. Pytam o stan rzecz zanim stracił konto, a nie o opinię czy zrobiło to youtube czy on sam. Beka że teraz w sumie wszyscy go jadą, tak to jest jak nie trzymasz się ślepo żadnej strony czy jak?
#polska #youtube #internet #pytanie
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pieniak3: Według jednych jest to taki creep, który pod płaszczykiem centrowca, neutralnego chłopca przemyca prawicowe treści, manipulując publiczność że wcale nie jest prawakiem, według drugich jest to zwykły spamer który spamuje na wykopie i mirko swoimi filmikami oraz wymyśla dramy z włamaniem na konto oraz cenzurą YT w celu zrobienia sobie reklamy, inni jeszcze twierdzą że to zwykły atencjusz etc
  • Odpowiedz
@Pieniak3: pewnie dlatego, że @artpop chciał odliczać do miliona jak w #tysiacwypitychherbat czy innych tagach. Tam w zalinkowanym komentarzu masz więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Generalnie, możesz sam obejrzeć niektóre filmiki i popatrzeć na źródła. Duża część zawiera takie małe "kłamstwa", które zmieniają dyskusję.

Oczywiście, nie wytkniesz tego na Wykopie, bo jak dotąd większość negatywnych komentarz wojna_idei kazał minusować swoim fanom na FB.
  • Odpowiedz
  • 3
@postacie nie kojarzę tego minusowania a chyba nawet dalej siedzę generalnie w jego grupce na FB. Przestałem go oglądać jak coraz częściej widziałem u niego braki w dyskusjach do których trzeba wiedzy naukowej, a której widziałem że często nie miał. W całym pytaniu chodzi mi raczej o jakieś twarde dowody na manipulacje skoro dostaje teraz tyle jadu, bo brak specjalistycznej wiedzy mimo że wypada mieć to jednak jest popularny wśród tego
  • Odpowiedz