Wpis z mikrobloga

@Solstafir: Jeśli nie trollujesz to serio niepotrzebnie narzucacie sobie ograniczenia. Rozumie tych, którzy mają jakieś choroby genetyczne, ale nawet dobry przykład hawking lub nick youvitic (na pewno źle napisałem) nie poddali się, ogarnęli cel życia i potem jako dodatek pojawiły się kobiety ;)

Serio możliwości jest mnóstwo, tylko ja wiem, że łatwo się mówi, ale po ciężkich pierwszych krokach zacznie wychodzić, choć to będzie długi proces, który sam obecnie przechodzę.
Choćby
niepotrzebnie narzucacie sobie ograniczenia

@Antymonachomachia: Nie narzucamy na siebie żadnych ograniczeń.

Choćby takie płodne Julki... Niektore przynajmniej udają miłe. Ale tu chodzi by swoją podświadomość oswoić i ich kontaktem i nie telepać sie przy nich to i lepiej zaczną się czuć - i już mały kroczek od przegrywa do wygrywa ;p mały, ale jednak

@Antymonachomachia: Ja ma zero par na tinderze debili. Rozumiesz?
@Solstafir: hm, no dobra, co do ograniczeń sami musicie do tego dojść.
A co do portali to daj spokój.. Też nie mam par ;p a jak z jakąs popiszę to też ma mnie gdzieś z czasem... Mam to gdzieś, bo tam faktycznie jest roszczeniowość.
Poznawanie w realu jedynie... To zupełnie inna rzeczywistość, inaczej kobiety się zachowują. Ale ja przynajmniej na razie nie naciskam na relacje z kobietami, bardziej na razie na
@Solstafir: Ja nie jestem chadem, nie rucham ;P telepie się przy fajnych laskach i borykam się z nieśmiałością... one to czują ;/ skąd ta myśl, że rucham? Co prawda chciałbym, ale jednak jestem zbyt spokojnym i miłym oraz nieśmiałym. Moja droga dopiero się zaczyna i chcę także Was zachęcić do walki, bym sam nie szedł :) a już mam te 26 lat, za chwilę bedzie 27 i wypada się ogarniać ;p
@Solstafir: Tu nie chodzi tylko o to, by się nie telepać, ale żeby ogarnąć siebie, czuć się szczęśliwy w życiu nawet (lub głównie) bez potrzebowania do tego kobiet... Na tym kanale jest wiele materiałów darmowych i webinarów z których można mega skorzystać w praktyce (choć mi nadal przychodzi to z trudem). Nikt Cię nie namawia do kupowania jego produktów, bo i tak są dość drogie ;P Ja tam bym musiał się