Wpis z mikrobloga

@PierroCoco: normalne babki nie daja je*ania o facetow a feministki raczej trzymaja sie z dala od mizoginistycznych stron ( ͡° ͜ʖ ͡°) A zarowno feministki jak i przegrywy maja ceche wspolna, swojej oceny nie potrafia inaczej podbudowac niz poprzez wyszukiwanie czyichs wad i generalizowanie na cala populacje.
  • Odpowiedz
@chakalakao: Czasem odmawiam, czasem mam ciśnienie i korzystam.
Stare powiedzenie nawiązujące do naszych czteronożnych przyjaciół: ,,jakby suka nie dała, to by pies nie wziął”.
  • Odpowiedz
@chakalakao: może sypać się z kim chce , z tym ze będzie nazywa tak jak będzie . Wiesz dlaczego? Bo zajmie jej 5 minut zorganizowanie ruchania nawet bedac 5/10. Niech robi co chce ale niech nie udaje porzadnej i świętej bo już się wyskakala. Ten post jest poniekąd też o tym.
  • Odpowiedz
@chakalakao:
Uuu, widzę że zabolało :)
A czyż zabraniam kobietom spania z kimkolwiek się chce? Ani przez chwilę o tym nie pomyślałem.
Ale czy uważałbym taką kobietę za odpowiednią partnerkę? Nie.
I po temacie.
Potrzeby można realizować w związku. A jakby liczba partnerów u kobiet nie miała znaczenia, to byście tak nie kłamały w tym temacie.
Bez odbioru.
  • Odpowiedz
@pokustnik ktoś traktuje tutaj kobiety jak worek na spermę, gdy chce spuścić ciśnienie ale oczekuje że normalna porządna kobieta będzie takiego gościa szanować? Ja bym nie szanowała :) pozdrawiam
  • Odpowiedz
@PierroCoco:
Duzo prawdy, ale sa porzadne i sensowne kobiety... po prostu IMO takich cieplych dobrych kobiet nie ma wiele, a jak jeszcze trzeba sie dobrac charakterami, to juz w ogole...

No i wiele z nich woli mimo wszystko naprawiac bad boyow.
  • Odpowiedz