Aktywne Wpisy

banzi +55
Ja na serio jestem człowiekiem tolerancyjnym i bezkonfliktowym w życiu codziennym. Nie szukam na siłę problemów i sam ich nie sprawiam ... ale jak widzę coś takiego w formularzu logowania do banku to serio krew mnie zalewa i flugam pod nosem za każdym razem.
Jacy debile wpadają na pomysł, żeby z hasła wpisywać pojedyncze litery z losowych miejsc? Po pierwsze oznacza to, że wpierw hasło trzeba gdzieś zapisać na boku, w jakimś notatniku
Jacy debile wpadają na pomysł, żeby z hasła wpisywać pojedyncze litery z losowych miejsc? Po pierwsze oznacza to, że wpierw hasło trzeba gdzieś zapisać na boku, w jakimś notatniku
źródło: logowanie
Pobierz
TomcioPalushek +156
Znajomy ma firmę przewozową i niedawno zatrudnił nowego kierowcę. Dzisiaj mi opowiada, że wczoraj zatrzymali jego ciężarówkę obywatelsko bo jeździł od strony do strony. Po przyjeździe policji i badaniu alkomatem okazało się, że miał 3,8 promila. W kabinie flachy i browary. S------l podczas jazdy chlał. A jeszcze debil dosłownie przed dwoma miesiącami wziął jakiś gruby kredyt, dwójka dzieci i bezrobotna żona. Gość podobno dzisiaj bardzo żałuje i mu przykro. Z kumplem trzymamy

#juventus
https://www.wykop.pl/wpis/45930349/#comment-161733979