Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy

Ile dziennie +/- przyjmujecie gram wpc? Teoretycznie na opakowaniu z tego co pamietam jest napisane, zeby przyjmowac 2 dawki po 30g?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@picasssss1: b---a i 5-6 mocnych treningów. Wtedy jest różnica. To nie działa tak, że więcej białka dasz i nagle się coś magicznie zmieni. Tylko w trakcie zwiększania objętości treningowej jak czujesz że nie wyrabiasz zamiast najpierw podbić dawki, kalorie, można spróbować dorzucić białka
  • Odpowiedz
  • 0
@Szimu ja kury/indyka tyle jesc nie moge, schab, wolowina to ok. Ale chyba i tak mam za stare kichy juz :) wiec 1kg to max co moge wepchac bez zalegania nadmiernego. A nawet teraz jem jakies 600-700 ptactwa i dobijam prochem czy jajkiem.
  • Odpowiedz
@bst: a rybki? ja wlasciwie zywie sie jajkami, kura, indykiem, twarogiem, rybami, za to z ww mam problem, wiecej jak 500g nie daje bo mi kichy wywala
  • Odpowiedz
  • 1
@Szimu a ryba tak. Moge ponad kg bez problemu. Zapomnialem o niej :). Wegle mieszam, torba ryzu, po tym platki kukurydziane, jak malo to zapijam sokiem. Nie jadam wiecej niz 500-600g ryzu. Bo brzuch jak balon i 5x dziennie w kiblu. Czasami dosypuje do ryzu miarke wegli (malto). Ale najlepiej mi wchodza platki kukurydziane zjadane lyzka na sucho.
Ale teraz znowu anoreksja i jem z 350 wegli.
  • Odpowiedz