Wpis z mikrobloga

Właśnie wróciłam z niesamowicie miłego wieczoru u mojego kuzyna.
Uświadomiłam sobie na nim że jestem okropnie nudną osobą. Moje życie to tylko praca, studia i treningi. Nic poza tym.
Pomimo tego wspaniałego czasu czuje się pusta, nudna i w sumie to nie dziwię się że jestem sama...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oblaczek: Jak do studiów, pracy i treningów dorzucisz sojowe latte i trochę filtrów z instagrama, okaże się, że jest bajecznie i amerykańsko.
  • Odpowiedz
będzie można się zająć innymi rzeczami bardziej regularnie ¯(ツ)

@chow_klatkowy: Za to dojdzie praca, obowiązki w domu i zmęczenie codzienną monotonią. Niewiele osób robi w pracy to co chce. Ostatnio słuchałem AMA z Louisem Rossmanem który przyznał że praca go nie jara, robi to dla kasy i dlatego że jest w tym dobry(naprawia sprzęt Apple i wszystkim odradza jego zakup)
  • Odpowiedz
  • 0
@Soothsayer zacytuję "a co u ciebie? A nie wróć praca studia i treningi" i w sumie rozmowa przeniosła się na mojego brata który fakt miał więcej do powiedzenia. I w sumumie to też on miał rację
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@oblaczek: taaa jasne. To by było jakieś tak: skończysz studia, jesteś młoda, pewnie wpadniesz na jakiegoś niebieskiego. Może kilka lat będzie spokój, ale potem pojawią się myśli o rodzinie. A jak pojawi się dziecko to na kilka lat zapomnij o czymkolwiek :-P no chyba że instytucja babci będzie wspierać czasem.
Też myślałem, że po studiach będzie full czasu. Życie zweryfikowało
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@oblaczek: Znajdz sobie znajomych ktorzy kumaja czacze. Wiesz, wiekszosc normalnych ludzi nie wie duzo o grach komputerowych a i nie kazdy chce sluchac o mojej pracy (testowanie oprogramowania) ale kwestia znalezc odpowiednich znajomych. Nie warto zmieniac siebie dla innych, lepiej szukac lepszych znajomych.
  • Odpowiedz