Wpis z mikrobloga

Dziewczyna rzuciła swoje biuro rachunkowe, poszła na etat we Wrocławiu bo on nie m mógł zmienić pracy na etacie, bon on ma TYLE we Wrocławiu. Facet taki bez jajowiec, że głowa mała.
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@yo_hej: dla mnie to jest rachunek zysków i strat tego co kto ma. Ona miała biuro rachunkowe i zatrudniała trzy osoby, on był na etacie. Trzeba się zastanowić co jest prostsze, znalezienie pracy czy ogarnięcie firmy, klientów i płynność finansową. Dla mnie jednak bez jajowiec.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: ja tego nie odbieram że to dla niej bodziec do zmiany, bardziej że ktoś po prostu musiał podjąć tę decyzję o przeprowadzce a że Damian jest bierny raczej i mało zdecydowany to ona musiała wziąć sprawy w swoje ręce.
  • Odpowiedz
@DonWawrzek niezależnie od płci, to strasznie męcząca musi być relacja z taką niemotą co nie ma własnego zdania i nie potrafi nic sobie ogarnąć.

Jej robota jest sto razy bardziej dochodowa, więc powinni skupić się na jej pracy zawodowej, tym bardziej, że ona ma własne mieszkanie - więc jak kermit się do niej sprowadzi to i tak sa 30 lat i jakieś pół bańki do przodu.

A do Wrocławia można zawsze
  • Odpowiedz