Wpis z mikrobloga

Słuchajcie kupiłem buty, w których po 2 tygodniach na pięcie zaczęła pękać farba a nawet nie chcę myśleć co będzie za miesiąc... Jestem zawiedziony bo buty kosztowały 350zl! Co teraz zrobić? Zgłaszać niezgodność towaru z umową, na gwarancję z nimi czy jak? Miał ktoś już taki przypadek? Buty kupione w sklepie Martes Sport #buty #reklamacja #airmax #kiciochpyta #problem #pomocy #halp
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZoNKeR: Daj się #r----c i odpuść. Oczywiście, zrób fotki, w sklepie jakiś protokół czy coś, że zdajesz buty z widocznymi wadami, tutaj wpisz przy sprzedawcy co jest nie tak. Ewentualnie nastrasz, że już tu nie pracują (ostatnie to żart) ;_;
  • Odpowiedz
@ZoNKeR: podejdź do sklepu z papierami i pytaj jak będą nierozmowni to tak jak pisałem. Jest coś takiego jak wykryta wada w ciągu pierwszych 6 miechy to wada ukryta. W reklamacji uwzględniasz co sie dzieje, co.w takim przypadku chcesz by zrobili (pierwsze to naprawa zazwyczaj) i jak z Tobą mają się kontaktować
  • Odpowiedz
@ZoNKeR: huja zrobisz. Ja swego czasu lubilem buty Supra, mialem ze 3 pary z czego po prostu podeszwa odpada, obojetne co to za model. W-------m sie, bo design dla mnie b---a i sa wygodne ale sie sypia... nawet teraz jak patrze czasem na swoje Vaidery i czasem zobacze nowe modele to az bym chcial kupic, no ale tyle kasy by buty starczyly na pol roku? :C

Pisalem po forach, wysylalem
  • Odpowiedz