Aktywne Wpisy
wierchel +202
#thermomix
czy thermomix to nowy największy pracodawca w Ciechanowie? (1,1k przedstawicieli) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czy thermomix to nowy największy pracodawca w Ciechanowie? (1,1k przedstawicieli) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WybuchowyCzajnik +762
Mireczki dajcie plusa na odwagę, dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy po 13 latach w starej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
#pracbaza
Nie jestem za to zly, ze wpadl ban. Nie stracilem duzo kasy bo zamrozone coinsy bylyby na skupie gowno warte. Bylem tez wczesniej pogodzony z tym, ze koncze z FUT. Wczesniej nawet zabralem pudelko z plyta do pracy, zeby cyknac zdjecia na aukcje.
Czemu chcialem przestac grac? Zacznijmy od tego, ze w ogole nie planowalem kupowac Fify 20, ale skusily mnie dobre trafy na web appie oraz mega przyjemny feeling gry w Early Accessie. Z Early Accessu w tej grze nie zostalo juz nic i doswiadczenie z gra mialem coraz gorsze. Gra przyspieszyla, ludzie szybko dorobili sie genialnych skladow.
Co mi najbardziej przeszkadzalo w grze?
1. Button delay i spowolniony gameplay. Trudno sie nauczyc czegos grajac raz na plynnym gameplayu a raz na opoznionym i spowolnionym, w tym drugim przypadku czesto wystepuje tez frustracja.
2. Niezbalansowany gameplay. Co to za gra pilkarska, w ktorej nie zdobedziesz gola z dystansu i gola glowka?
3. Genialne sklad rywali. Ja mialem Neymara, ale rywal mial prawie zawsze Neymara, Mbappe, Kante, Van Dijka. A mamy listopad. Ludzie od premiery zagrali po 400-500 meczow i nie jest to w spolecznosci postrzegane jako cos dziwnego czy szkodliwego.
4. Wydawanie mnostwa wysokoocenionych kart. Ludzie grindowali w Fut Swapach na Gerrarda, po chwili wyszedl Flashback Paulinho, potem SBC ligowe Battaglia, nastepnie SBC ligowe Tonali, a to wszystko w nieco ponad tydzien.
5. Brak trybu dla mnie. LW odrzucilem na starcie jako zbyt czasochlonne i triggerujace, meczace, SB jako zbyt nudne i malo ambitne, zostawalo DR. I byloby spoko gdyby nie rzesze spadkowiczow z wyzszych dywizji. To przelalo czare goryczy.
Piec powaznych wad, a co w zamian? Niezbyt wiele prawde mowiac. Jestem szczesliwy Mirki, ze to koniec. Teraz czas wolny zwolniony przez FUT bede mogl zagospodarowac w inny sposob, np. pograc w inne gierki. Czasem moze zajrze na tag. Moze bede sobie okazyjnie gral w 19 lub 18 gdzie mam genialne sklady, ale jednak FUT bez tresci live to co innego.
Dolaczam do moich dobrych kolegow @jmyung @arko123
Na placu boju zostawiam innych wspanialych kumpli @chim3ra @prodigi
Pozdrawiam autorow wpisow w tagu, ktorych czytanie bylo mega zabawne @majzter @marek_sucharek666
Jesli moge Wam cos poradzic Miraski, to:
-nie handlujcie w ogole w sposob czasochlonny
-nie zmuszajcie sie nigdy do gry
-grajcie ogolnie malo, tylko jesli daje Wam to frajde
Trzymajcie sie!
Podpisano
Veyn
gracz FUT 29.09.2017-27.11.2019
#fut
Komentarz usunięty przez moderatora
Pozdrowienia i powodzenia w innego typu rozgrywkach, odpoczniesz trochę od tego 'gówna', na które często narzekałes.
Zaglądaj czasami na tag i wspieraj tych wszystkich uzależnionych niewolników gry, w tym mnie.
Dostałeś tylko na rynek? Dożywotnia ban?
Ja właśnie dostałem ostrzeżenie kupiłem. 1kk w sobotę i dostałem e mail. Nic pozatym że tylko ostrzeżenie i że będą mnie obserwować następne złamanie regulaminu to usunięcie teamu
Pamiętaj, że będę dalej pisać PW, choć pewnie nie tak często.
Jednak furtka do Futa zawsze będzie otwarta. Może nowa generacja konsol sporo zmieni i te wady wypisane przez Ciebie znikną? Czas pokaże.
Jeszcze raz dzięki
Musza wymyslic nowy system ze zamiast banow powinni zmuszac do grindowania, wtedy uzalezenieni wciaz sie nie uwolnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przynajmniej pograsz sobie w gry komputerowe ktore daja to do czego sluza gry komputerowe czyli fun i poczucie satysfakcji.
Spij slodko aniolku.
A tak na poważnie to powodzenia po drugiej stronie barykady. Ja już prawie tydzień jestem na odwyku. Na początku z wyboru, a teraz z awarii sprzętu (spalony monitor) i wcale nie czuję, że chciałbym wrócić.
Nastawilem się na handel w tej edycji i miałem 2kk w coinsach, które obracalem i ok. 1kk w składzie. Trafiłem raz na typa który miał Neya, Mbappe, Messiego i paru innych kozackich
Komentarz usunięty przez moderatora
#bojowkapes