Aktywne Wpisy

EpicSlavsquat +221
#ukraina #wojsko #blackpill
Mam koleżankę, która ukończyła 5 letnie studia oficerskie na WAT w Warszawie w 2013 roku. Po objęciu pierwszego stanowiska służbowego, jako podporucznik w pewnej jednostce wojskowej na wschodzie od razu zaszła w ciążę. Oczywiście od razu po zalaniu formy - L4. Łącznie urodziła 3 dzieci, na L4 chodziła z byle powodu. L4 na opiekę, przeziębienie, ból zęba itp. W tym roku po 15 latach służby ( 5 lat w
Mam koleżankę, która ukończyła 5 letnie studia oficerskie na WAT w Warszawie w 2013 roku. Po objęciu pierwszego stanowiska służbowego, jako podporucznik w pewnej jednostce wojskowej na wschodzie od razu zaszła w ciążę. Oczywiście od razu po zalaniu formy - L4. Łącznie urodziła 3 dzieci, na L4 chodziła z byle powodu. L4 na opiekę, przeziębienie, ból zęba itp. W tym roku po 15 latach służby ( 5 lat w
rekinwpaski +39
Kupiłem sobie #stardewvalley. Jakie to zajebiste i jednoczesnie, jaki ja jestem juz za stary by grac w takie gierki. Szkoda ze nie wpadlem na to wczesniej zanim wydalem te 30 zl XD. Kur@a nie wyobrazam sobie, tak jak za mlodu siedziec godzinami w gierce by kupic krowe czy kure i sadzic to wszystko, potem kosic i zbierac, ja pieje ile to czasu zajmuje. Na youtubie czasem ogladam jakichs typow co graja,
#pracbaza
@WybuchowyCzajnik: co się stało, ze zmieniłeś pracę po takim czasie?
Także powodzenia!
@kotbezbuta: zawsze trochę gniję z takich komentarzy XD pracodawca ma przyjechać się pożegnać, nie wiem, misia zrobić, poklepać po plecach XD gościa to pewnie wali, że odchodzisz, nie jesteście rodziną, tylko ty jesteś jego zasobem, kiedy ludzie przestaną pracę traktować jak drugi dom XD