Wpis z mikrobloga

Wczoraj przypadkiem po raz pierwszy dowiedziałem się o #rafatus i chciałbym nieco zgłębić ten zakątek internetu.
Mam jednak kilka pytań:
1. Gdzie oglądać te #patostreamy?
2. Może ktoś przybliżyć w skrócie o co tu chodzi? Kto kim jest?
3. Może ktoś przybliżyć używane pojęcia i skróty?
Z góry dziękuję za pomoc!
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mala_Kozka: Idź stąd Mała Kózko, dobrze Ci radzę. Zniszczysz sobie życie i zamiast mieć normalne hobby to będziesz śledzić życie Patusów 24/7 xD To coś jak śledzenie Żubrów on-line w czasie sesji tylko wciąga dwa razy bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Matti32 - jestem zahartowany po regularnych seansach foliarzy
@Szummy - no co? serio przez wiele lat unikałem tzw. "polskiego youtuba" i ogólnie tych wszystkich celebrytów. TV też prywatnie nie oglądam.
@kovalek2 - rozumiem, że ciężka sprawa niemniej chciałbym spróbować wejść w ten świat mając jakieś podstawy i rozumiejąc co oglądam.
  • Odpowiedz
@Mala_Kozka: na stronie patostreamy.com masz wykaz wszystkich strumyków, tam sobie sprawdzasz czy jest odpalony. Ogólnie to nie nakręcaj się na p-----c na linii rafalek-marlenka bo to albo ustawka, albo wynika z jej upośledzenia (serio jest) odpal sobie stare shoty z Rafatusem na Yt i po obejrzeniu jakichś dwóch godzin będziesz lekko wprowadzony już w temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mala_Kozka:
1. Patostreamy.com
2. Artystą
3.
a. Kask/Marlenka/SoldierHelmet/Brudlenka/Brudaska/K---a J----a Szmata P--------a/D----a/Pasożyt - ksywki Marlenki
b. Analczyk/Straponiarz/Mitoman/Straponowy Mitoman/Miętowy książe/Artysta/Rafatus/Azor/Pies Glonojada -
  • Odpowiedz
Tak właśnie myślę, że przydałby się jakiś sprawny kronikarz, który by przygotował historię Rafatusa w formie dokumentu. Osobiście jestem tu stosunkowo nowy i chciałbym znać perypetie Prezesa i upadek jego imperium
  • Odpowiedz