Aktywne Wpisy
koronawirus +905
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +43
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Mam jednak kilka pytań:
1. Gdzie oglądać te #patostreamy?
2. Może ktoś przybliżyć w skrócie o co tu chodzi? Kto kim jest?
3. Może ktoś przybliżyć używane pojęcia i skróty?
Z góry dziękuję za pomoc!
Komentarz usunięty przez autora
@Szummy - no co? serio przez wiele lat unikałem tzw. "polskiego youtuba" i ogólnie tych wszystkich celebrytów. TV też prywatnie nie oglądam.
@kovalek2 - rozumiem, że ciężka sprawa niemniej chciałbym spróbować wejść w ten świat mając jakieś podstawy i rozumiejąc co oglądam.
1. Patostreamy.com
2. Artystą
3.
a. Kask/Marlenka/SoldierHelmet/Brudlenka/Brudaska/K---a J----a Szmata P--------a/D----a/Pasożyt - ksywki Marlenki
b. Analczyk/Straponiarz/Mitoman/Straponowy Mitoman/Miętowy książe/Artysta/Rafatus/Azor/Pies Glonojada -
Komentarz usunięty przez autora
@Mala_Kozka: To sa zawodowi kaskaderzy i aktorzy w jednym ( ͡° ͜ʖ ͡°)