Kiedy k---a poświecasz czas, pieniadze, zdrowie k---a i sporą część życia poświęcasz w celu zmieniania opinii o narkotykah i dążysz do napisania naukowych prac na ich temat, wszystko po to żeby ćpanie nie kojarzyło się źle i ludzie wiedzieli jak to robić. i nagle ludzie z miejsca które traktujesz jako swój pamiętnik i forum do przemyśleń z którymi się głowisz, miejsca które od początku przygody z narkotykami traktujesz z największym szacunkiem i jest on dla cb swego rodzaju wyrocznią. Ludzie z którymi nie raz znajdywałes wspólny język uznają że jesteś psem bo zjarany w 3 d--y zacząłeś wypisywac jakies głupoty niczym nie poparte bo nie duzo ogarniałeś. I ci ludzie nagle zaczynają stalkowac twoją prawdziwą tożsamość w---------ą ci się na konto na fb i usuwają wiele konwersacji z osboami które duzo dla ciebie znaczą do tego usuwają konwersacje w których była większość potrzebnej wiedzy i 30 k---a stron prologu ksiązki o której nikt nie wiedział ale teraz juz c--j nie ma jej. Nie ładnie k---a. Pamiętajcie drogie dzieci że lojalność to ostatnia rzecz jakiej możesz oczekiwać po narkomanach.
@konsonanspoznawczy: jeden prolog mam na kompie ale ten drugi co pisałęm sobie wracajc z imprez czy jadac na nie na telfonie na messengrze miał wieksza dla mnie wartosc szczegolnie z charakteru ksiazki
@FadingTears: tu nawet nie trzeba ufac jakim chujem trzeba byc żeby stwierdic że ktos kto wyrobił sobie jakas opinie w miejscu z którego wszyscy sie znamy nagle stwierdzić ze jest ta osoba psem
@Darkejas: Może napisz czym prędzej to co pamiętasz? Ogólnie wyrażanie swoich przekonań i opinii zawsze na propsie, niezależnie od tego jakie by one nie były.
@konsonanspoznawczy: nie no juz c--j było mineło najbardziej i tak mi szkoda njabardziej ze juz ludzie wiedza jak sie nazywam itp a zależało mi najbardziej żeby być anonimowym
@konsonanspoznawczy: i tak c--j było tam wile odniesien do tagu na nim budowane niektóre postacie cywilizacje czy filozofie a teraz straciłem szacunek jakikolweik i napewno nie potraktował bym tego miejsca w taki sposób
@Zbonszyn: stary to była space opera która miałem w głowie na długo przed cpaniem a siegnałem no cpanko żeby własnie pobudzic wyobraźnie pomyśłe w inny spsób albo przeniesc sie do innych wymiarów z których czerpałęm pomysly dopiero zaczałem ja pisac(╯︵╰,)
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
Nie ładnie k---a.
Pamiętajcie drogie dzieci że lojalność to ostatnia rzecz jakiej możesz oczekiwać po narkomanach.
#narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora