Wpis z mikrobloga

Abstrahując od upodobań politycznych, czy tylko mnie strasznie śmieszą tytułu filmików z wypowiedziami prawicowców, głównie obecnych konfederatów? "JKM intelektualnie ZMASAKROWAŁ lewackiego publicystę", "Grzegorz Braun MERYTORYCZNIE ZAORAŁ dziennikarza żydowskiej telewizji", "Krzysztof Bosak ABSOLUTNIE W-----Ł argumentację Lobby LGBT W DUPĘ!! (bez wazeliny)!!!" itp.
Czemu nie można napisać po prostu "Wypowiedź JKM na temat taki i owaki", "Grzegorz Braun o tym i tym w tej i tej telewizji" itp. Nie mówię, że nie ma kanałów, które tak robią , ale jest przytłaczająco wiele tych ze śmiesznymi tytułami, które chyba mają jakoś przyciągać kuców czy coś. Nie wiem czemu, ale te tytuły już same w sobie powodują, że człowiek podchodzi jakoś tak nie za poważnie do tych wystąpień, nawet jak faktycznie czasem są ciekawe i sensowne.
#konfederacja #4konserwy #polityka
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@WesolyCzajniczek: To już jest taka tradycja. Ale lewicowym mediom też się to zdarza, ostatnio był artykuł w natemat jak to Zandberg "zaorał" expose premiera.
  • Odpowiedz
@WesolyCzajniczek: Kuce po prostu desperacko próbują przekonywać siebie samych że mają rację popierając typów którzy brzmią jakby nie palili na wszystkie gary. Poza tym liczą, zapewne słusznie, że większość ludzi i tak nie obejrzy tych filmików, więc zostaną jedynie z propagandowym tytułem.
  • Odpowiedz
@WesolyCzajniczek:

czy tylko mnie strasznie śmieszą tytułu filmików z wypowiedziami prawicowców, głównie obecnych konfederatów?

to dobrze, że Cię śmieszą, bo od zawsze używało się tego w formie żartu, branie tego na poważnie to syndrom kija w dupie
  • Odpowiedz