Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dugopis: jedyne co potrafisz to mnie obrażać. Może spróbuj przekonać mnie, że nie mam racji. Tylko, że to już wymaga zrozumienia. No tak( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Dugopis: poza tym to nie mój sprzęt, ten wymieniony, poza tym wydaję mi się, że moje p---------e i awarię to zdarzenia rozłączne. Znajdź mi zwiazek, nie tylko korelację. Jeśli potrafisz rzecz jasna.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pyroxar: Jesteś fanatykiem. Ludzie na co dzień pracujący z otwartoźródłowym oprogramowaniem wykazywali Ci masę błędów w Twoim rozumowaniu, byłeś zasypywany linkami do wypowiedzi TWOICH IDOLI w których było napisane czarno na białym (czasami nawet biało na czarnym), że nie masz racji ani co do Twojej skrzywionej definicji wolności, ani co do Twojego przekonania jakoby Mint był dobrym rozwiązaniem dla takiego wolnościowego bojówkarza jak Ty. Chodziłeś po kołach naukowych, odchodziłeś z
  • Odpowiedz
  • 0
@Dugopis: jesteś mistrzem mówienia nie na temat.

Po pierwsze otwarte to nie znaczy, że wolne.

Po drugie nie mówię o praktycznej użyteczności a o wolności użytkowników. Mój laptop ma kłopoty z Wi-Fi oraz się zawiesza. Ani myślę zainstalować virusa 10 bo co mi po funkcjonalności jak będę
  • Odpowiedz