Wpis z mikrobloga

Factorio !

Mirki potrzebuje pomocy bo utknąłem , jak mam zabić potwory które mnie napadły ? nie wiem skąd wziąć b--ń w opcjach pisze , że albo spacja albo "C" po nakierowniu

#gry #factorio #pytanie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rademeness: musisz mieć b--ń (podstawowy pistolet chyba jest domyślnie) i amunicję do niej. Widać je w prawym dolnym rogu. Jak nie masz to produkujesz :) Podchodzisz do alienów i naciskasz spację żeby strzelać. Jak nie strzela to jesteś za daleko. Jak masz karabin maszynowy wystarczy trzymać spację i podejść, przy pistolecie chyba trzeba naciskać raz za razem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rademeness: a ta opcja z C działa tak, że wskazujesz kursorem jakiś przedmiot (skrzynkę, głaz, cokolwiek) i wtedy wciskasz C żeby strzelić w ten przedmiot. Nie używa się tego do walki z potworami
  • Odpowiedz
@ziaba: To jest sam początek kampanii , zauważyłem że nie pojawia mi się interfejs w prawym górnym rogu ? Może to kwestia tego , że to jest demo i dlatego jakoś okrojone?
  • Odpowiedz
@ziaba: Kolega troche pomógl i sprawa ma się następująco. Musze przeczekać te robale bo mój robot w niedalekiej przyszłości przeniesie mnie na wschód i dopiero tam będę mógł badać b--ń. Dzięki wielkie za pomoc i zaangażowanie
  • Odpowiedz