Aktywne Wpisy

SkrajnieZdegustowany +316
BĄDŹ JAK OPOLE:
> Jest 1997 powódź rozjebuje całe miasto. Zalewa aż pod 2. piętro
Zbuduj osiedla w PRL na terenach które Nazi..Niemcy uważali za zalewowe i zostawili niezamieszkałe, absolutnie nie do bezpiecznego i spokojnego życia,
> Jest 1997 powódź rozjebuje całe miasto. Zalewa aż pod 2. piętro
Tracisz
źródło: Opole powódź
Pobierz
KuKumber +10
#powodz
wgl to jaki jest sens budowania domów/mieszkań skoro co 10 lat wszystko idzie w p---u XD ?
97/2010/2024/2035
wgl to jaki jest sens budowania domów/mieszkań skoro co 10 lat wszystko idzie w p---u XD ?
97/2010/2024/2035

Jestem klientem #moico na Granicznej od 4 lat. Przez 3 lata było super, zero problemów. Ostatnich kilka miesięcy to jest dramat - po kilka telefonów w miesiącu na infolinię, bo albo nie działa w ogóle, albo działa powoli. Czasem uda się dodzwonić i zgłosić problem, czasem nie, restart routera, czekanie, czasem internet wróci, czasem trzeba dalej czekać. Wczorajsza sytuacja to już szczyt wszystkiego. Ja rozumiem, że awarie się trafiają i super, że staracie się szybko reagować. Natomiast nie rozumiem nagłego spadku jakości Waszych usług. Jeżeli ma to tak dalej wyglądać, to choć w cale mi się nie chce tego robić, pofatyguję się do konkurencji. Potrzebuję niezawodnego internetu, nie tylko do oglądania śmiesznych kotów, ale też do pracy. Moico niestety ostatnio zawodzi pod tym względem.
Komentarz usunięty przez autora
@zioper: Dla Pana @MOICO w końcu założyłem profil na wykopie, bo łatwiej tutaj się czegoś dowiedzieć niż na infolinii. I to jest super, że ta forma komunikacji działa. Nie jest natomiast super, że internet często nie działa i widzę wyraźny spadek jakości świadczonych usług.
dobrych kilka lat korzystania z internetu i przez ten czas przerwy incydentalne - ma zasadzie na palcach jednej ręki bym je policzył, w dodatku rzadko trwające dłużej niż 30 minut czy godzinę (no ale może miałem szczęście
Wiesz każdy będzie i tak miał inne doświadczenia z dostawcami Ty na ulicy X będziesz miał super a ktoś na ulicy Y będzie miał downtime wpisany w umowę. Dobrym przykładem jest Vectra gdzie ogólnie wszyscy psioczą a mam znajomą w innym mieście i jest zadowolona :D
no to ten.. to już nie wszyscy psioczą w takim razie :-)
lokalizacje: Narodrze blisko, bardzo blisko centrum (15 minut spacerkiem na Rynek)