Wpis z mikrobloga

• 0
Jestem w galerii kaufhof i są dostępne stacjonarnie #perfumy rituals. Ceny 40€/50ml i 10€/10ml
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Corq: drogo Mirek. Było ostatnio za 28€/50ml tylko, że ograniczoną ilość xd. Zobacz czy jakiś gutschein jest na zapachy, to może zbijesz cenę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mekekeke no właśnie to tak nie działa, bo zamówienia internetowe idą z innego magazynu. A mój niemiecki nie jest taki, żeby się klucic xd
  • Odpowiedz
@Corq: wiem, wiem, bo tez juz nie raz zamawiałem u nich. Powiedz do nich "scheiß nazzi" i wyjdź obrazony xd
. A na poważnie, jeśli masz możliwość zamówienia online i odebrania to jak najbardziej się opłaca. Dziwne, że tak po prostu dali ci rabat.
  • Odpowiedz
@Corq: kurde ta sama promka co byla. Tylko Mirek czy oni mają tego Ritualsa. Bo ja zamawiałem 5 sztuk i przyszła 1. Później Mirek @bobsynek jeszcze próbował i też była dostępna tylko jedna sztuka. No ale sprawdź to
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mekekeke ja byłem w 3 galeriach i tylko w jednej znalazłem perfumy ritualsa w 2 pozostałych mówią, że wcale ich perfum nie mają.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mekekeke to nie ma co trzymać, bo ja już kupiłem ostatniego dostępnego stacjonarnie. Oczywiście za 28e zamawiając go przez internet :D
  • Odpowiedz