Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +151
Vaclav +51
Ważna sprawa. Nie jakieś tam zboża, podpaski, zaimki.
Broń. Wróg u bram, 'ciekawe' czasy, więc polaryzacja może być jedna. Pro Polska i Pro Rosyjska. Jesteśmy goli, nadzy. Która partia w tej sytuacji wykazuje stanowisko w 100% korzystne dla Polski?
Konfederacja. Tylko. Fakt, nie opinia.
#bron #bronpalna #konfederacja #polityka
Broń. Wróg u bram, 'ciekawe' czasy, więc polaryzacja może być jedna. Pro Polska i Pro Rosyjska. Jesteśmy goli, nadzy. Która partia w tej sytuacji wykazuje stanowisko w 100% korzystne dla Polski?
Konfederacja. Tylko. Fakt, nie opinia.
#bron #bronpalna #konfederacja #polityka
#zarobki
#praca
#przegryw
#wygryw
#ankieta
Ile MIESIĘCZNIE musiałbyś zarabiać w PLN na RĘKĘ?
Komentarz usunięty przez autora
Na zadowalającym mnie poziomie: pod 100k; na sam wynajem potrzebowałbym ponad 20k za coś jak penthouse w Sky Tower.
Komfortowo: wydatki zamkną się w 10k. Do tego jakiś bufor, myślę 20k netto to rozsądne minimum.
@Operator21: może masz gdzies problem z zarzadzaniem kasą, gdzieś wypływa, a wcale nie musi.
Cel: mieszkanie w bloku w mniej prestiżowej dzielnicy warszawy, ale też nie w największej mordowni, posiadanie autka które mogę zmienić co lat około 10, nie klasa premium, ale też nie gruz, ktory będzie skarbonką.
Ogólnie im więcej pracuje tym ciężej jest mi wydać na cokolwiek pieniądze. Nowe ajfony i samochody są fajne, ale tylko jak je kupujesz. Po roku już przestają cieszyć.