Aktywne Wpisy
Tulky +68
W wpisie napisałem, że jako 27-latek spotykam się z 16-latką. W komentarzach oczywiście fala oburzenia. To teraz napiszę jak to wygląda z mojej perspektywy.
*1. Jak się poznaliśmy?*
Byłem na imprezie z okazji 25 urodzin mojej koleżanki. Byli tam zarówno jej znajomi jak i rodzina. Wiadomo, jak jest. Trochę wypiłem i po prostu strasznie chciało mi się tańczyć. Zapraszałem dziewczyny w moim wieku do tańca i po 1-2 tańcach wracały do stołu,
*1. Jak się poznaliśmy?*
Byłem na imprezie z okazji 25 urodzin mojej koleżanki. Byli tam zarówno jej znajomi jak i rodzina. Wiadomo, jak jest. Trochę wypiłem i po prostu strasznie chciało mi się tańczyć. Zapraszałem dziewczyny w moim wieku do tańca i po 1-2 tańcach wracały do stołu,
Co wybierasz
- Wybieram 16-letnią Bachledę-Curuś 77.4% (1229)
- Wybieram 30-letnią Bachledę-Curuś 22.6% (358)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Po remoncie aktualny kolor kolumn nie pasuje mi do niczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak można zmienić kolorek poniższego zestawy? Jakieś propozycje?
Najbardziej zależy mi na czarnym kolorze.
#remontujzwykopem #audio #muzyka #remont #glosniki
a tak ogolnie to wspolczuje. Czarne zawsze sie jakos wpasują, a drewno ni #!$%@? tylko u babci w salonie
BRĄZOWE BY MI NIE PASOWAŁY DO NICZEGO XDDDDDDD
Serio. Oklejenie winylem będzie wyglądało słabo, bo wszystko przebija, pomalować nie da rady, fornirowanie to nie taka prosta sprawa i by trzeba zerwać ten co jest. Najlepiej sprzedać i kupić inne
albo pozbyć się tego w ogóle i pójść w stereo
Okleina wygląda słabo zawsze, przeszlifować 200-300, potem spray czarny mat i położyć kilka cienkich warstw.
Coś takiego się nada?
Bierz najtańszy czarny mat w sprayu i tyle.
https://www.castorama.pl/spray-uniw-czarny-mat-400ml-id-1059657.html
Ja kupowałem jakiż czarny mat z przeceny, co stał na boku za 10zł..
I malowałem fronty oraz srebrne rury bassreflex, wyszło elegancko.
Jak będziesz kładł cienkie warstwy to ładnie wyjdzie.
Jak zrobisz zaciek to można poczekać aż dobrze wyschnie (~2dni) i je zeszlifować, a potem położyć kolejną warstwę.
Dużo trudniej jest położyć lakier błyszczący żeby dobrze wyglądał.
W takim tępie to za 8 lat będzie gotowe xDD
Ale wyszło super, moim skromnym zdaniem :)
https://imgur.com/a/FZoWYzX
@Norskee: @eeemil: @WiesniakzPowolania: @murarz13: @radmir: @Ojezu: