Wpis z mikrobloga

@YumeNikki Dla mnie droga jest już tylko jedna. Rzuciłem pracę, narobiłem długów, zawaliłem szkołę i rozstałem się z naprawdę fantastyczną dziewczyną, żeby tylko mie mieć nic, co by mnie tu trzymało. I nie mam nic. Nawet nie zabrałem żadnych rzeczy. Mam 30zł na koncie. Obym w końcu miał odwagę.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ZycieSsie: bezdomność potrafi przewartościować życie o 180 stopni. Trzymam kciuki za Ciebie bo wiem jak to jest być w takiej sytuacji. Jakbyś chciał pogadać to dawaj na PW śmiało. Jeżeli Wrocek to mogę pomóc a jak Kraków to mam masę tipów odnośnie bycia bezdomnym w tym pięknym mieście. Tak czy siak powodzenia.
@Illidank Bo to wszystko nie ma znaczenia. Nic nie zmieniło i nie sprawiło, że będzie lepiej. Nic tego nie zmieni. Byłem w 2 psychiatrykach i to był zmarnowany czas, tak jak każda sekunda na tym świecie.
@YumeNikki Dzięki, ale pomocy nie chcę. Zaczynałbym z dziesięciokrotnie gorszego miejsca, niż przed przeprowadzką, a skoro wtedy to nic nie dało, to teraz niby dlaczego miałoby być inaczej? Ja tylko chcę nie istnieć.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ZycieSsie: Piszę tak tylko na zaś gdybyś jednak zmienił zdanie. Byłem bezdomny prawie 6 miesięcy dlatego trochę wiem jak przebiega ten schemat myślowy. Nie chcę się narzucać bo wiem, że to tylko #!$%@?.