Aktywne Wpisy
WielkiNos +534
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Panitsch +604
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
Chciałabym wysłać mojemu chłopakowi kilka gorących fotek, ale nie wiem do końca jak się za to zabrać. Jakieś wskazówki, porady? ;)
@babyg: po pierwsze jak macie po naście lat i uważasz, że to miłość Twojego życia, to rozstaniecie się gdzieś tak za dwa i pół miesiąca i uwierz mi nie chcesz żeby miał Twoje gołe zdjęcia.
Juz walic wasze rozstanie i jego brag rigczu.
Ktos wlamie ci sie na konto/jemu a tam takie wiadomosci myslisz ze nie wysle tego dalej ?
Jak juz chcesz to bez twarzy.
1) upewnij sie, ze jest przy telefonie - nie chcesz by ktos inny z ciekawosci (i chamstwa) czy nawet na prosbe glownego zainteresowanego ("zobacz co napisala, bo mam rece uwalone") mial mozliwosc obejrzenia tego.
2) zero dziubkow i nadymania ust. W ogole zero durnego pozycjonowania japy. Naturalnie, usmiech i ew. grymasy przyjemnosci od robienia sobie dobrze - samowyzwalacz to Twoj ziomek.
3) close-up na pusie jest raczej aseksualny. To nie
Mozesz dac znac jak pyklo.