Aktywne Wpisy
Czy potrafi mi ktoś racjonalnie wyjaśnić czemu #dacia jest tak generalnie hejtowana na tym portalu? Jakie macie przesłanki za wyzywaniem i poniżaniem użytkowników akurat tej marki samochodowej? #motoryzacja
Jeżdżę dusterkiem z 2020r, silnik 1.0 tce (benzyna+lpg), jest to dla mnie niezawodny samochód, całkiem przyjemnie śmiga do max tych 120 km/h. 140km/h to już jest lekkie pocenie się, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nie za często poruszam się autostradami. Samochód jest dosyć
Jeżdżę dusterkiem z 2020r, silnik 1.0 tce (benzyna+lpg), jest to dla mnie niezawodny samochód, całkiem przyjemnie śmiga do max tych 120 km/h. 140km/h to już jest lekkie pocenie się, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nie za często poruszam się autostradami. Samochód jest dosyć
Larsberg +3
O tym wypadku usłyszała chyba cała Polska. Większość zobaczyło te zdjęcia wraku. I jestem teraz niezwykle ciekaw jaka będzie reakcja? Czy młodzi gniewni Beemiarze i im podobni którzy to widzieli wyjadą sobie jak gdyby nigdy nic na polskie drogi i nadal będą "#!$%@?ć z głową"? Czy ci ludzie są tak przekonani o swoich "umiejętnościach" że nie zmuszą ich takie obrazki do refleksji?
#wypadek #polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #przemyslenia
#wypadek #polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #przemyslenia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie wiem dlaczego w dużej mierze junglerzy nie lubią chodzić na topa.
#leagueoflegends
Nie ma to jak full tank poppy albo no orn XD
Na midzie muszę więcej się spinać a na topie chill.
Swoją droga, czemu sezon tak szybko się skończył w tym roku? Nie zdążyłem diamentu wbić i utknąłem jak patałach
W sumie nie pamiętam kiedy się sezon kończył ale wydaje mi się że zawsze było to przed nowym rokiem, choć może się mylę.
Ja wbilem platyne i przestałem grać rankedy, bo do diaxa raczej bym nie wbił, choć w nowym sezonie się zobaczy :D
Jestem też ciekaw jak zmiany w strukturze mapy wpłyną na rozgrywkę. Wczoraj grałem już z tymi zmianami i miałem takie wtf
@Rythlock: No właśnie nie pamiętałem jak to było, dzięki. :D
A w nowym sezonie to i nowe itemy dojadą.
Masz nawet filmik na yt od rito o zmianach na mapie.
Jednak jak jesteś ogarnięty supportem to możesz mocno przewazyc na wygranej. Nie raz widziałem jak np thresh wygrał praktycznie solo bota i dawał za darmo fragi swojemu adc.