Aktywne Wpisy
Wrrronika +20
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
dabi +44
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#polityka #neuropa #4konserwy #pedofilewiary #michalkiewicz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Miał szansę na obronę - trzeba było odbierać wezwania. Nie odbierał - jego problem.
Nie może być tak, że nie będzie się dało wydać wyroku, bo jakiś kłamca nie będzie odbierał korespondencji.
@rencista: no jak się nie dopełnia obowiązku meldunkowego, a potem płacze, że zły sąd doręczył na podany przez ainteresowanego adres....
Chcącemu nie dzieje się krzywda ¯\_(ツ)_/¯
@rencista: mieszkał pod adresem na który przychodziły wezwania. Nie odbierał ich celowo a teraz kłamie żeby takie osoby jak ty go broniły i mu pomagały.
Czemu nie zmienił adresu meldunkowego?
Skąd ktokolwiek ma wiedzieć gdzie ten kłamczuch mieszka?