Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +462
XD
#rutkowski
#rutkowski
przecietny_facet +53
Pokłóciłem się dziś ze swoim #rozowypasek bo nie miała ochoty na sex. Wyjąłem koszulę z szafy i zacząłem ją prasować. Na pytanie po co prasuję koszulę odpowiedziałem że idę do klubu. Ona na to "a co jest w klubie?". Odpowiedziałem że studentki. #!$%@?ła się, sięgnęła do lodówki po śmietanę i wylała mi na koszulę xD coś czuję że jednak bedo dzisiaj seksy #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Dzień później odszedł.
Pamiętam ten dzień. Było pochmurnie, on od rana nie chciał pić i jeść. Starał się chodzić, zachęcałam go do małych zabaw, ale z minuty na minutę widziałam, że to koniec. Dzwoniliśmy do weta, był zajęty, ale powiedział jasno - czas się żegnać. Obiecał przyjechać po zamknięciu o 19. Nie chcieliśmy żeby usypiał go ktoś obcy. O 12 położył się i nie wstał, cały czas go głaskałam, drapałam za uszkiem i mówiłam, że go kocham. Byłam przy nim jak odchodził. Byłam przy nim jak odszedł.
Zdjęcie zostało zrobione po czerwcowej operacji. Miał raka, który okazało się, że rozlał się po cały brzuszku. Nie chcieliśmy go siłą trzymać przy życiu, ale wet obiecał, że mamy co najmniej rok przed sobą.
Do dzisiaj jak widzę północniaka to łapie mnie serce i jestem w stanie wybuchnąć płaczem na środku ulicy. Minęły dwa lata, a boli ciągle tak samo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam bardzo mało zdjęć, bo on był beznadziejnym modelem.
#zwierzaczki #feels troche #smiesznypiesek bo był zawsze bardzo wesołym psem #piesel
nie chce nowego psa, on chce tamtego. czasami trzeba czasu, albo po prostu spróbować.