@uwielbiamnalesniki: dla mnie jak cukierek toffee, pachnie od początku do końca tak samo. Miałem flaszkę, za słodki dla mnie, poszła na sprzedaż. Dla fanów słodkości.
@uwielbiamnalesniki Jak dla mnie na samym początku uderza mocno jakaś przyprawa. Po sprawdzeniu składu powiedziałbym, że to kardamon ale ręki nie dam, ponieważ jest jeszcze kilka innych składników. Dla mnie sztos jak za taką cenę
@uwielbiamnalesniki dorzuć sobie do tego Givenchy Pi - mój faworyt w kwestii ulepów. Raz czuję mydło z wanilią, a raz wanilię z mydłem (。◕‿‿◕。) Polecam do tego Tiziane Terenzi - Delox lub Prada Purple Rain. Delox to najlepsza rzecz jaka mnie spotkała w 2019 roku 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@uwielbiamnalesniki: @Smutny_jezdem: co wy macie z tymi ulepami, jesteście dziewczynki co mają po 10 lat ? xD Spokój! Kourosa i Platynowego używać, bo inaczej wam włosy na klacie zanikną! ( ͡°͜ʖ͡°)
#perfumy
Mój dzisiejszy zapach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam do tego Tiziane Terenzi - Delox lub Prada Purple Rain. Delox to najlepsza rzecz jaka mnie spotkała w 2019 roku 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Spokój! Kourosa i Platynowego używać, bo inaczej wam włosy na klacie zanikną! ( ͡° ͜ʖ ͡°)