Aktywne Wpisy

new-object +32
Wczoraj, jak co roku, na parkingu w Katowicach na 3 stawach odbyła się moto-pasterka.
Na czym polega? Ludzie przyjeżdzają, pooglądać ustrojone samochody na święta jak na załączniku. I w ogóle jakoś spędzić czas.
Co roku impreza bez organizatora w sumie zbiera bardzo dużo uczestników.
Co na to policja? Rozdawała mandaty na prawo i lewo. A jeden
Na czym polega? Ludzie przyjeżdzają, pooglądać ustrojone samochody na święta jak na załączniku. I w ogóle jakoś spędzić czas.
Co roku impreza bez organizatora w sumie zbiera bardzo dużo uczestników.
Co na to policja? Rozdawała mandaty na prawo i lewo. A jeden
źródło: image
Pobierz
alla232 +10
Mam 32 lata, trójkę dzieci i stoję u progu rozwodu.
Moje wymagania wobec męża okazały się dla niego zbyt wysokie. Chciałam, aby zaczął dokładać się do utrzymania rodziny, od lipca 2023 roku dzieci i dom utrzymuję sama. Oczekiwałam też, że znajdzie pracę bliżej naszego miejsca zamieszkania. Obecnie pracuje pięć minut od swojego rodzinnego domu, natomiast do mojego rodzinnego, gdzie mieszkamy już od trzech lat, ma ponad godzinę drogi, wracał do nas średnio
Moje wymagania wobec męża okazały się dla niego zbyt wysokie. Chciałam, aby zaczął dokładać się do utrzymania rodziny, od lipca 2023 roku dzieci i dom utrzymuję sama. Oczekiwałam też, że znajdzie pracę bliżej naszego miejsca zamieszkania. Obecnie pracuje pięć minut od swojego rodzinnego domu, natomiast do mojego rodzinnego, gdzie mieszkamy już od trzech lat, ma ponad godzinę drogi, wracał do nas średnio

źródło: comment_rudfDEfsj9Mhd4tJvEA4B4j04OdLB9bS.jpg
Pobierz