Wpis z mikrobloga

Czesc mirki.

Niedlugo konczy mi sie umowa na telefon, przez cale zycie uzywalem Androida i bylem wielkim fanem, jednak coraz czesciej mysle o iPhone. Przegladalem sobie oferty, ale o ile w przypadku Samsunga, czy Sony mialem jakies pojecie ktore modele sa flagowe, tak w przypadku Appla nie mam zielonego pojecia.

Czego szukam? Nie chce wielkiej krowy, ktora nie zmiesci sie w rekach. A co do ceny (tutaj moze byc problem co dla niektorych) to chcialbym wziac go na kontrakt placac maksymalnie £40 funtow miesiecznie. Co do sieci, czy byloby to Vodafone, O2 czy cokolwiek innego - nie przeszkadza mi to.

Ktory iPhone jest teraz najlepszy w stosunku do ceny i i dlaczego?

#apple #iphone #telefon #telefony #android #ios
  • 32
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@VinnieP: iPhone 11 pro - flagowiec wersja mniejsza
iPhone 11 pro max - flagowiec wersja większą

IPhone 11 - budżetowy (wielkościowo między 11 pro a 11 pro max)
  • Odpowiedz
@IcyHot:

Ha, czyli nie ma zlotego srodka. Najtanszy wcale nie jest najmniejszy. :( A co z innymi modelami? Nie wiem, jak jest w Polsce, ale na wyspach wciaz mozna w salonach przebierac w roznych modelach.
  • Odpowiedz
@VinnieP: Przesiadłem się z Androida na Iosa i tylko się upewniłem ze te drugie to mega gowno :x nie pakuj się jeśli korzystasz z funkcji androida na Iosie o tym musisz zapomnieć telefon z ery 2000 roku :x
  • Odpowiedz
@VinnieP: Nie słuchaj tego dzbana wyżej. Mam X'a z oledem, tata kupił Xr'a z tym samym lcd który jest w 11 i pomijając czerń i kontrast niema między nimi jakiejś wielkiej różnicy. Kolory, jasność i cała reszta jest świetna, rozdzielczość też jest ok. Nawet gdy się położy oba telefony obok siebie nie widać dużej różnicy.
  • Odpowiedz
@VinnieP: ja dalej mam 5s i trochę zaczyna zmulać, oraz bateria i port ładowania po tylu latach już zdycha, ale myślę że 6s/se powinno dawać radę. wyżej nie ma jacka audio więc #!$%@?
  • Odpowiedz
@VinnieP: Generalnie patrząc na to, że nie kupujesz telefonu na pół roku wszystko od X'a w górę (tak samo 8 się na to łapie, ale to zależy czy chcesz taki telefon, cena jest spoko ale jednak wygląda trochę staro).
  • Odpowiedz