Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +69
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +934
Poza tym w polskim jest akurat bardzo dużo zapożyczeń z innych języków.
Komentarz usunięty przez autora
@PaNaTypa:
Wyobraźcie sobie, że wiem o tym. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zakładam, że internet macie nie od wczoraj, także na pewno dostrzegliście, że pewne wyrażenia i zwroty utarły się w internecie w takiej a nie innej formie i są w niej stosowane często z humorystycznym zamysłem. Przykłady? "Nie chcem, ale muszem".
@Czu-Czu: sam jesteś sobie winny. Nie czyta się komentarzy na yt, fb, onecie czy lokalnych portalach miejskich lub osiedlowych. Równie dobrze możesz iść pod sklep monopolowy i słuchać o czym dyskutuje lokalne menelstwo czy szurostwo. Trochę śmiesznie, trochę strasznie, ale poziom dyskusji na wykopie jest nieporównywalnie wyższy niż w ww. miejscach.
Co do błędów, to nie wydaje mi się, by częstotliwość występowania błędów z rodzaju
@CXLV: No wiesz, to trochę tak jakbyś powiedział: "No i po co wychodziłeś po fajki na stację benzynową po 22:00, sam