Aktywne Wpisy

Virsky +491
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w

Adamfabiarz +213
Jestem trochę przerażony tym wypadkiem na A1 spowodowanym przez BMW właściciela jednej z łódzkich firm podczas którego zginęła trójka niewinnych ludzi. Równie dobrze mogło trafić na mnie.
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie

Zastanawiam się też nad Galaxy Watch #galaxywatch albo Fitbit #fitbit, ale kompletnie nie wiem, czy mają może rzeczywiście mniejszą trwałość, czy gorsze komponenty. Mam iPhone, więc może byłoby to kompatybilne z Apple Watch, ale z góry mówię, że nie jest Apple fanboyem, wszystko ze zdrowym rozsądkiem.
Doradzi ktoś coś obiektywnie?
#elektronika #apple #samsung
Ja mam AW4, pytaj co chcesz. Jest zarówno krokomierz jak i licznik KM, jest GPS.
@randall: Ale Garmin trzyma tyle w trybie nie-treningowym z wyłączonym GPSem, co ma czas trzymania baterii w trybie niemal gołego zegarka do "dużo biegam"? :P
Stąd było moje pytanie jak mocno AW ma być używany do biegania czy tam innych sportów.
I nie rozumiem, co