Wpis z mikrobloga

wykreślanka #najwiekszypolak - zagłosuj na najmniejszego polaka żeby go wykreślić!

wczoraj trochę niesprawiedliwie ale raczej spodziewanie odpadł Lech Wałęsa. Jednak jak chcesz zostać największym polakiem musisz szanować mireczków a samo obalenie komuny nie wystarczy.

#glupiewykopowezabawy #polska #wykreslanka
Obikok_Bartek - wykreślanka #najwiekszypolak - zagłosuj na najmniejszego polaka żeby ...

źródło: comment_GLS6hY9tcnFrzLZKaHYrsCPM70lBFCIp.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kolegaBoba: nie wiem, ja tam wirtualnego penisa powiekszac nie musze ( ͡° ͜ʖ ͡°) a co dzieje sie na wypoku to wystarczy spojrzec na tagi polityczne albo wiedzmina i humor poprawiony xD
  • Odpowiedz
@Mojs: wcale nie, właśnie że sprytny koleś - plusy sie zgadzają, gna w gorące. Przecież to proste, jak 2+2, ale pomarańczka tego nie wie ¯\_(ツ)_/¯ Typowe
  • Odpowiedz
@Bdzigost: przegladam gorace nieczesto. I w sumie nie interesowalo mnie jak sie wchodzi w gorace. Ale dzieki za info ( ͡° ͜ʖ ͡°) pomarancza uczy sie cale zycie. :3
  • Odpowiedz
@spider: wiem, ze bordo to od ilosci znalezisk ale tez nie wiem czy jest jakas liczba wymagana dokladnie czy cos. Nie interesowalo mnie w sumie nigdy ¯\_(ツ)_/¯

W takim razie "typowa zielonka, liczy na duzo plusow( ͡° ͜ʖ ͡°)" xD
  • Odpowiedz
@Mojs: z tego co widzę, to wchodzi wpis w gorące z sumą plusów, zarówno opa jakni komentarzy. Czasem wchodzi w gorące coś z kilkoma plusami opa i tysiącem komentatora
  • Odpowiedz