Głupią rozkminę mam właśnie jechałem sobie autem po #katowice - natrafiłem na idącą w dziwnym kierunku staruszkę (75+) z torebką (nic dziwnego, oprócz godziny). I cały czas mam zagwozdkę czy nie powinienem zadzwonić na policję (zatrzymałem się, poczekałem czy pani idzie dalej ale w lusterku nie było jej widać, więc zrezygnowałem z zajmowania WCPR) - wiem, że by to zapewne olali skoro do gościa biegającego z maczetą po głównym deptaku w Kato jechali godzinę (zgłoszenie niezasadne, jak przyjechali nikogo z maczetą nie było ( ͡°͜ʖ͡°)). Niby normalny spacer, ale też wiek w którym dość powszechna są choroby neurodegeneracyjne
właśnie jechałem sobie autem po #katowice - natrafiłem na idącą w dziwnym kierunku staruszkę (75+) z torebką (nic dziwnego, oprócz godziny). I cały czas mam zagwozdkę czy nie powinienem zadzwonić na policję (zatrzymałem się, poczekałem czy pani idzie dalej ale w lusterku nie było jej widać, więc zrezygnowałem z zajmowania WCPR) - wiem, że by to zapewne olali skoro do gościa biegającego z maczetą po głównym deptaku w Kato jechali godzinę (zgłoszenie niezasadne, jak przyjechali nikogo z maczetą nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Niby normalny spacer, ale też wiek w którym dość powszechna są choroby neurodegeneracyjne
#kiciochpyta