Aktywne Wpisy
Quear +2
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +6
Top1 najlepszych czesci kobiety
Miałem ostatnio okazję obejrzeć kilka odcinków serialu #barwyszczescia. Jeszcze kilka lat temu, gdy mieszkałem z rodzicami, oglądałem to bez emocji - ot kolejny serial dla grażyn i januszy (jak #klan albo #zlotopolscy).
W ciągu tych kilku lat coś się jednak zmieniło w moim życiu. Znalazłem lepszą pracę, wyprowadziłem się z domu, zacząłem mirkować. Dużo zmieniło się na lepsze, ale niektóre rzeczy zmieniły się na gorsze. Okazuje się, że przeglądanie memów i czytanie past na tagu #plodnajulka zmieniło nieodwracalnie mój sposób myślenia.
Oglądanie perypetii młodszych bohaterów serialu "Barwy szczęścia" triggerowało mnie. Czułem zawiść i w---w, że płodne julki i bananowe oskarki mają licealne romanse, a ja - lvl 34 - muszę chodzić na divy. Podobnie jest z serialem #rodzinkapl, którego kilka odcinków również miałem okazję zobaczyć. Aż mnie nosi, gdy widzę Kubę (Adam Zdrójkowski) z Paulą (Julia Wieniawa).
#seriale #tfwnogf #feels #przegryw #stulejacontent
Komentarz usunięty przez moderatora
Niech świat zatańczy Ci u stóp