Aktywne Wpisy

SzalonyOgorek +364
hajsiwo33 +3
#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

#bezpieczenstwo #kierowcy #jesien
źródło: comment_8GgRzAILGyI7GWUemr8ogA5vgzxvbIoc.jpg
PobierzElegancko. Opatulajcie się w odblaski, bo naprawdę ciężko was dojrzeć na drodze - szczególnie poza obszarem zabudowanym.
Ciężko również zrozumieć kierowcę, gdy jest się pieszym - a my naprawdę nie mamy lekko! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Szerokości dla wszystkich zmotoryzowanych, a pieszym życzę jak najcieplejszej zimy... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@send_nudles: A ich główną wadą jest to, że ludziom się wydaje, że skoro wyglądają identycznie, to działają też identycznie. Tymczasem te najtańsze to czasami nawet z pięciu metrów nie potrafią odbić światła.
Inni ratują swoje życie za MILIONY po wypadkach
RÓŻOWA odkryła SEKRET ŻYCIA za ZŁOTÓWKĘ
[sprawdź jak]
Komentarz usunięty przez autora
Zaopatrz się w odblaski dla własnego bezpieczeństwa. Życie ma się jedno.
@ntdc: zwłaszcza jak się lampi w telefon a nie na drogę...
Nie wszyscy są rozgarnięci niestety. Trzeba uważać.
Ja nie używam telefonu gdy prowadzę, do tego skupiam się na drodze.
Dużo kierowców robi wszystko poza jednym - prowadzeniem auta.
Komentarz usunięty przez moderatora