Wpis z mikrobloga

Powiem Wam szczerze, że Kamil mnie czasami irytuje, ale cała reszta to mnie tak wkur..., że nie chce mi się już tego oglądać, ale za późno bo się zaraziłem. A jak lubiłem Wiktora tak teraz nie mogę patrzeć na niego. Z resztą z Mateuszem podobnie
#bigbrother
  • 5
  • Odpowiedz
@rocamoya: O niej zapomniałem. Na nią i na Malwinę też patrzeć nie mogę. Ewka mnie irytuje grą. Jedynie co to najmniej mi Martyna przeszkadza, ale też nie do końca.
  • Odpowiedz
@SHOFFER: dokładnie tak, Wiktor najgorsze zaskoczenie, wszystko przez Sajgonkę wydaje mnie się :D po prostu spermi przy niej i mu oczy ćpą zarosły :D a Mateusz to jeszcze sam nie wiem dlaczego, ale jakąś sympatią go darzę i w tym wszystkim wydaje mi się, że jego największym problemem jest, że się za bardzo wczuwa w rywalizację, ale tym samym właśnie te wszystkie jego zagrania #!$%@? i knucie, jakoś mu wybaczam, bo
  • Odpowiedz
@SHOFFER ja mam straszną alergie na Malwine. Czuję do niej tak wielka niechęć jak do nikogo innego w tym domu. Nie potrafię nawet znaleźć ani jednej dobrej strony jej pobytu tam.
  • Odpowiedz