Wyglad to wszystko, a ktoś taki jak przystojny ale #!$%@? nie istnieje Wygląd to początek i koniec. Od niego wszystko się zaczyna i na nim wszystko się kończy. Już od wyjęcia z pochwy jesteśmy oceniani ze względu na wygląd, a nie ze względu na charakter czy osobowość(których przecież jeszcze wtedy nie posiadamy) jak pierdzielą normiki. Położne częściej biorą na ręce i okazują czułość ładniejszym dzieciom, później sami rodzice traktują inaczej brzydki i ładne dzieci, w szkole jak wszędzie działa efekt aureoli i to ładniejsze dzieci są faworyzowane i lubiane, wyżsi częściej gnębią, a niżsi częściej są gnębieni, na etapie kariery to wyżsi i przystojniejsi statystycznie więcej zarabiają i osiągają lepsze stanowiska, nawet u schyłku naszego życia lepiej oceniany jest dziadek z gęstymi siwymi włosami, postawny, z estetyczną twarzą niż jakiś zgarbiony stary zakolak. Często ludzie na tym tagu błędnie diagnozują swoje problemy. Mówią że przegrywają bo urodzili się w miejscu x a nie w miejscu y, że przegrywają bo byli gnębieni w szkole, bo nie mają znajomych. Ci ludzie mylą przyczynę ze skutkiem. Gnębili was w szkole bo byliście wysokimi, wysportowanymi przystojniakami z wysokim testosteronem czy może gnębili was bo byliście niskimi brzydalami? Z ładną mordą i wysokim wzrostem efekt aureoli uczyniłby swoją rolę i ludzie częściej by do was zagadywali czy zapraszali na imprezy, proponowano by wam wstąpienie do szkolnej drużyny sportowej czy kółka teatralnego gdzie z pewnością poznalibyście jakiś znajomych. Myślicie że ktoś z mordą młodego Brada Pitta miałby problem ze znalezieniem dziewczyny nawet gdyby urodził się na wsi w Polsce Z, a nie w dynamicznym mieście? Wszystkie problemy przegrywów mają swoją genezę w wyglądzie i fizyczności. Wszystko inne to cope i zakłamywanie rzeczywistości. Nawet jeśli uważacie się za przystojnych bo mama, babcia, koleżanka czy jakieś tam cyferki na photofeelerze wam tak powiedziały, a nadal jesteście prawiczkami to znaczy że ocena jest błędna. Jesteście co najwyżej "niebrzydcy", a nie przystojni. #przegryw #takaprawda #blackpill #stulejacontent #tfwnogf #redpill
@Niski_Manlet: będąc niskim i przystojnym też możesz być odbierany pozytywnie i rozchwytywanym. Twarz jest najważniejsza. Znałem gościa który z 170 przerobił sporo kobiet. Niestety to nie byłem ja, bo z moim 170 idzie w parze brzydka twarz zniszczona przez trądzik i depresję. Szkoda że sprowadzanie wygląd tylko do powodzenia u kobiet. A co z tym jak nas odbierają obcy itp? Tutaj dramatyczne jest jak bardzo brzydcy mają trudniej.
@Niski_Manlet: nie so końca. Po prostu dobry wygląd idzie w parze z innymi pro cechami, zjebizm genetyczny uogólniony objawia się również zjebizmem fizycznym.
@Niski_Manlet: kiedyś dawałem wpis, że byłem łobuzek i tym gnębiącym w szkole i to prawda, że gnębiło się brzydkich, jakiś genetycznych zjebow, ladni zawsze mieli lepiej
@Niski_Manlet Elliot Rodger był całkiem przystojny + miał bogatych starych i modnie się ubierał. Gdyby był ogarnięty pod względem osobowości i zachowania, to by rwał jak szalony.
@Niski_Manlet Ale to nie moja opinia, poczytaj sobie komentarze pod filmikami o nim, wiele osób to stwierdza, w tym też różowe. Nie był może Adonisem 10/10, ale był jak najbardziej do ogarnięcia. Na pewno wielu brzydszych od niego bzikało.
poczytaj sobie komentarze pod filmikami o nim, wiele osób to stwierdza, w tym też różowe
@Emes91: co z tego? komentarze mogą być trollami i nie są obiektywne. Szkoda że wszystkie miłe po fakcie, jakoś za życie nikt nie przejawiał zainteresowania nim. Eliot nie był przystojny był co najwyżej przeciętny
@Niski_Manlet: @Emes91: Roger może z ryja był ok ale miał bardzo mocno zniewieściałą sylwetkę. Zobacz sobie. 22 lata a ciało jak 15-latek. Laski na takich nie lecą. Do tego chyba był niski. Był po prostu mały, może z 60kg. To sprawia że był przeciętniakiem. Gdyby przyjechał do polski z tym BMW to by wyrwał jakąś 16-nastkę, ale tam był nikim, a jego narcystyczna osobowość sprawiła że nie mógł przełknąć tego
@Solstafir: z mordy też nie był chadem. Po prostu miał parę zdjęć z dobrym kadrowaniem, filtrami, światłem i okularami to sprawiało że jego morda na niektórych zdjęciach wyglądała lepiej niż w rzeczywistości. To w połączeniu z jego niskim wzrostem i wagą oraz jak mniemam azjatyckim pytongiem stawiało go w ch$jowej pozycji zwłaszcza w Kalifornii.
@Niski_Manlet: no tak. Pół murzyn miałby o niebo lepiej.
Ale to nie moja opinia, poczytaj sobie komentarze pod filmikami o nim, wiele osób to stwierdza, w tym też różowe
@Emes91: To są komentarze w stylu: - przystojny jesteś, na pewno kogoś znajdziesz - może ciebie? - yyy nie... ja akurat jestem zajęta (i tutaj sto innych różnych wymówek) ale na pewno jakąś znajdziesz
Szkoda że wszystkie miłe po fakcie, jakoś za życie nikt nie przejawiał zainteresowania nim.
@Niski_Manlet: MOŻE WŁAŚNIE DLATEGO, ŻE BYŁ #!$%@? xD. Poczytaj sobie, jakie on akcje odwalał wśród ludzi, to może zrozumiesz, że jego wygląd nie miał nic wspólnego z tym, że był odrzucony.
@Emes91: dlatego ze nikt nie sprawdzi ze na te osobe wcale nie leca. Moga tak bredzic do woli. Jednoczesnie kobiety nigdy nie chca przyznac ze powodem incelstwa mezczyzn i depresji sa one same. Co do "#!$%@?" laski szalaly wrecz za duzo wiekszymi #!$%@?. A narcyzm jest cecha zwiekszajaca atrakcyjnosc wg psychologow (np Olszaka, a sam tego nie wymyslil)
dlatego ze nikt nie sprawdzi ze na te osobe wcale nie leca. Moga tak bredzic do woli.
@Solstafir: A jaki mają interes w tym, by kłamać na ten temat?
Jednoczesnie kobiety nigdy nie chca przyznac ze powodem incelstwa mezczyzn i depresji sa one same
@Solstafir: Jeśli myślisz, że powodem incelstwa Rodgera były kobiety, to giga iks de. Powtarzam - koleś ze swoimi zasobami fizycznymi i materialnymi mógłby co tydzień obracać
Wygląd to początek i koniec. Od niego wszystko się zaczyna i na nim wszystko się kończy. Już od wyjęcia z pochwy jesteśmy oceniani ze względu na wygląd, a nie ze względu na charakter czy osobowość(których przecież jeszcze wtedy nie posiadamy) jak pierdzielą normiki. Położne częściej biorą na ręce i okazują czułość ładniejszym dzieciom, później sami rodzice traktują inaczej brzydki i ładne dzieci, w szkole jak wszędzie działa efekt aureoli i to ładniejsze dzieci są faworyzowane i lubiane, wyżsi częściej gnębią, a niżsi częściej są gnębieni, na etapie kariery to wyżsi i przystojniejsi statystycznie więcej zarabiają i osiągają lepsze stanowiska, nawet u schyłku naszego życia lepiej oceniany jest dziadek z gęstymi siwymi włosami, postawny, z estetyczną twarzą niż jakiś zgarbiony stary zakolak. Często ludzie na tym tagu błędnie diagnozują swoje problemy. Mówią że przegrywają bo urodzili się w miejscu x a nie w miejscu y, że przegrywają bo byli gnębieni w szkole, bo nie mają znajomych. Ci ludzie mylą przyczynę ze skutkiem. Gnębili was w szkole bo byliście wysokimi, wysportowanymi przystojniakami z wysokim testosteronem czy może gnębili was bo byliście niskimi brzydalami? Z ładną mordą i wysokim wzrostem efekt aureoli uczyniłby swoją rolę i ludzie częściej by do was zagadywali czy zapraszali na imprezy, proponowano by wam wstąpienie do szkolnej drużyny sportowej czy kółka teatralnego gdzie z pewnością poznalibyście jakiś znajomych. Myślicie że ktoś z mordą młodego Brada Pitta miałby problem ze znalezieniem dziewczyny nawet gdyby urodził się na wsi w Polsce Z, a nie w dynamicznym mieście?
Wszystkie problemy przegrywów mają swoją genezę w wyglądzie i fizyczności. Wszystko inne to cope i zakłamywanie rzeczywistości. Nawet jeśli uważacie się za przystojnych bo mama, babcia, koleżanka czy jakieś tam cyferki na photofeelerze wam tak powiedziały, a nadal jesteście prawiczkami to znaczy że ocena jest błędna. Jesteście co najwyżej "niebrzydcy", a nie przystojni.
#przegryw #takaprawda #blackpill #stulejacontent #tfwnogf #redpill
@Niski_Manlet Elliot Rodger był całkiem przystojny + miał bogatych starych i modnie się ubierał. Gdyby był ogarnięty pod względem osobowości i zachowania, to by rwał jak szalony.
@Emes91: nie był
@Emes91: co z tego? komentarze mogą być trollami i nie są obiektywne. Szkoda że wszystkie miłe po fakcie, jakoś za życie nikt nie przejawiał zainteresowania nim. Eliot nie był przystojny był co najwyżej przeciętny
@Emes91: To są komentarze w stylu:
- przystojny jesteś, na pewno kogoś znajdziesz
- może ciebie?
- yyy nie... ja akurat jestem zajęta (i tutaj sto innych różnych wymówek) ale na pewno jakąś znajdziesz
@Solstafir: Przynajmniej liftował, co i tak stawiało wyżej od większości męskiej populacji.
@Solstafir: Yyy... a wytłumacz może, po co mieliby pisać coś takiego OSOBIE MARTWEJ? xD
@Niski_Manlet: MOŻE WŁAŚNIE DLATEGO, ŻE BYŁ #!$%@? xD. Poczytaj sobie, jakie on akcje odwalał wśród ludzi, to może zrozumiesz, że jego wygląd nie miał nic wspólnego z tym, że był odrzucony.
@Solstafir: A jaki mają interes w tym, by kłamać na ten temat?
@Solstafir: Jeśli myślisz, że powodem incelstwa Rodgera były kobiety, to giga iks de. Powtarzam - koleś ze swoimi zasobami fizycznymi i materialnymi mógłby co tydzień obracać