Aktywne Wpisy
twardy-zawodnik +130
Dzisiejszy dzień przekonał mnie do emigracji. Zaczynam uczyć się niemieckiego żeby stąd #!$%@?ć. Jak dowiedziałem się że nie podniosą kwoty wolnej od podatku bo niby budżet się nie spina to autentycznie zrobiło mi się smutno. Akurat pracuje w branży w której b2b jest wyjątkowo nie popularne. Mam 30 lat, 15k brutto w Warszawie i gówno mi z tych pieniędzy zostaje płacąc za wynajem ponad 4k, gdzie #!$%@? mi jednoczenie drugi próg podatkowy.
Macie namiary na dobrego psychiatrę? Bo właśnie kupiłem francuskie kombi z najsłabszym dieslem i jaram się jak dziecko, to chyba nie jest normalne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
#marszniepodleglosci
Jedni próbują świętować, inni zaś bóldupią z tego powodu i próbują manipulować, insynuować, przyklejać łatki faszystów.
( Tak, wiem, nie wszyscy, odnoszę się stricte do tej "śmietanki" marszowej )
@alex-fortune: A tymi agresywnymi okrzykami było "Bóg, Honor, Ojczyzna!" jak w 2011 roku propagandowo twierdziła Katarzyna Kolenda-Zaleska?! XDDDD
Właśnie o takie manipulacje i bóldupienie mi chodziło. Dziękuję za przykład. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/link/941817/dziennikarka-tvn-byly-agresywne-hasla-glownie-bog-honor-ojczyzna/
@alex-fortune: Aaaaa, rzeczywiście hasła w uj agresywne... dla wrogów ojczyzny. Lewactwo to wrogów ojczyzny by jeszcze wspierało albo samo się czuje wrogiem ojczyzny. No tak, to spójne. XDDDDD
Śmierć wrogom ojczyzny! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam cieplutko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@alex-fortune: Chyba, że to agresja środowisk lewackich, LGBT czy post-komunistycznych. To wtedy akceptujecie. XDDDDDD
Udanego Dnia Niepodległości! Piętnować wrogów ojczyzny!
Również udanego!
@alex-fortune: Taaaa, taaa. Na pewno. Są piętnowane bezobjawowo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@alex-fortune: Zachęcam do udowodnienia swoich słów. Bo lewica od dawna rzuca gołosłowne, życzeniowe zapewniania, z których absolutnie nic nie wynika i które są grubo oderwane od rzeczywistości.
Daj 3 przykłady tego "silnego oburzenia". Twitter? Post na FB? Jesteście hipokrytami, bo stosujecie różne miary do takich samych zachować w zależności kogo dotyczą. Daj przykłady oburzenia
@MiKeyCo: Coś nie tak z tym? Jak na moje to jest zwykła forma wypowiedzi publicznej ;)
Tak jak piszesz - Twitter i Facebook aż pękał od komentarzy w stylu, że jest to mega słabe. W sytuacji analogicznej tylko odwrotnej światopoglądowo internet zwykle aż huczy od pochlebstw w
@alex-fortune: Jeśli pękał to daj przykłady osób publicznych, które z równą surowością tępią agresorów z lewej strony co z prawej. Jeśli pękał to będzie to chyba łatwe.
Możesz od razu zestawić z przykładami piętnowania przez te same osoby drugiej strony. Będziemy mieli porównanie. Dziękuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko zrób to i nie
also sugerowanie, że naród szwedzki to musi być naród o konkretnym kolorze skóry, urodzeniu..