@23sztruks23: od kiedy facebook wprowadził nowy regulamin który zabrania nazwania kogoś chociażby głupim to zrezygnowałem z obrażania ludzi w usługach facebooka XD teraz widzę że nawet od małpy nie można bo to ubliża
@23sztruks23 moja bi kumpela spadła na miesiąc z fejsa za homofobiczny komentarz. Paranoja. Tymczasem boomersi wyzywają na potęgę każdego kto nie zgadza się z ich poglądami i jest ok.
teraz widzę że nawet od małpy nie można bo to ubliża
@Senegalczyk: pamiętam w jednym odcinku rodziny zastępczej filip rzucił do elizy: MAŁPO trochę lat wstecz i nikt nie robił awantury, teraz to przecież r---------y wszystkichh na planie
od kiedy facebook wprowadził nowy regulamin który zabrania nazwania kogoś chociażby głupim to zrezygnowałem z obrażania ludzi w usługach facebooka XD teraz widzę że nawet od małpy nie można bo to ubliża
Wymyśliłem sobie, że będę pisał o zbyt dużej ilości znaków drogowych. Nazwałem blog "znakoza". Nie mogę wrzucić linka na facebooka, bo nie spełnia standardów społeczności. Kogo, kuźwa, obraża ta nazwa? Znaki?
źródło: comment_KJ8MlUvZSICcobNwkYwzOvoqskyelXlf.jpg
Pobierz@Senegalczyk:
Protip: na ulicy, w sklepie, w tramwaju, można spokojnie obrażać, tam nie ubliża
Komentarz usunięty przez autora
@Senegalczyk: pamiętam w jednym odcinku rodziny zastępczej filip rzucił do elizy: MAŁPO
trochę lat wstecz i nikt nie robił awantury, teraz to przecież r---------y wszystkichh na planie
Wymyśliłem sobie, że będę pisał o zbyt dużej ilości znaków drogowych. Nazwałem blog "znakoza". Nie mogę wrzucić linka na facebooka, bo nie spełnia standardów społeczności. Kogo, kuźwa, obraża ta nazwa? Znaki?