Aktywne Wpisy
Do czego to służyło?
patryk_ekiert +141
Ta dzisiejsza młodzież to jakiś dramat. Przechodziłem wczoraj koło podstawówki i nagle widzę, że dzieci wesoło wybiegaja. Chodnik opluły ludzi przepędziły. I ciągle śpiewają hej hej na na hej hej.
A rzeczywistość?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25391011,czyli-z-roberta-winnickiego-pan-zyje-bosak-pytany-o-zrodla.html
#konfederacja #konpisderacja #konfedarosja #szuralicja #korwin #bekazprawakow #bosak #bekaznarodowcow #polityka #bekazkuca #4konserwy.ru #neuropa
a, i jeszcze chętnie wejdę z butami do życia ludzi, którzy twierdzą, że moje i wasze dzieci nie są zagrożone katastrofą klimatyczną
Ja jestem kucem i wypraszam sobie wiązanie mnie z Ruchem Narodowym xD. Już wole być lewakiem.
Bez obrazy oczywiście
@Kazach_z_Almaty: Ale ma nadzieję, że nie jesteś hipokrytą i nie masz nic przeciwko jeśli prawaki będą wywlekać prywatne sprawy polityków których Ty popierasz?
@Kazach_z_Almaty: ale ty wlaśnie opisałeś ,,wolnościową" lewicę ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Krytykujesz jedna strone od nietolerancji, a lewica sama jest nietolerancyjna.Gdzie tu logika?
Ponadto lewica narzuca ideologię lgbt, a jak jej nie popoerasz to jestes ten zły.
Dalej nie chce mi sie wymieniać bo tego jest masa.
Oni sie tak samo nadają jak skrajni prawacy, czyli do kosza.