Aktywne Wpisy

pyszniarz +11
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
źródło: img
Pobierz
baleroni +51
urodziny dzis mam (╥﹏╥)

źródło: comment_12kSjZgvM1tN3dW3btmbsBipazEwnF84.jpg
Pobierz@Hipokryzja_Wykopu: Czasem kiedy mam gorszy dzień i idę sobie kupić piwko na poprawę nastroju w chłodny wieczór bierze mnie taka refleksja, że w sumie kasę zaraz przepije, którą mógłbym przyoszczędzić na coś bardziej wartościowego. Ale humor zawsze poprawiają mi osoby w kolejce przede mną kupujący kolejny los w Lotto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1/4 wypadków drogowych jest spowodowana używaniem telefonu podczas jazdy
- To nie będę ja, nie jestem taki głupi
Szansa na wygranie w lotto 1/100000000
-Kto wie? Przecież ktoś musi wygrać
Pojdz sobie na jakies forum dla pokerzystow albo bukmacherskie i zapytaj jak ludzie placa podatek od wygranych to nie beda rozumieli o czym Ty w ogole do nich mowisz xD
Oczywiście moim zdaniem nic w tym złego jak ktoś traktuje to jako zabawę, sam 1-2 razy do roku idę do kasyna i zakładam że przykładowo 200 PLN które wymienię na żetony to jest stratne i to opłata za 3-4 godziny rozrywki wieczorem. Dość drogiej rozrywki.
Komentarz usunięty przez autora
Szansa na trafienie 3 w totka to okolo 2%. Cena jednego zakladu to 3zl. Czyli musisz wydac 150zl zeby trafic 3 I wygrac 24zl.
W c--j dobry biznes, z