Wpis z mikrobloga

ludzie smieszkujo z powiedzienia ze kiedys bylo lepiej - ale kurła BYŁO.
np w polsce lata 90 #rozowepaski mialy bardzo niska wartosc rynkową, tzn było ich pełno, do tego zadnej konkurencji z zachodu/mozliwosci wyjazdu plus zero internetu i speirdolenia im mozgow.
tym samym byle piwniczak mial #rozowypasek jezeli tylko chcial.
wartosc cipy byla niska i one o tym wiedzialy - stad pilnowaly sie zeby nie pogarszajj jej wartosci (dbaly o imie)

obecnie przez hipergamie wartosc dobrej jakosci cipy jest niebotyczna, w latach 90 nia miała nawet 25% tej ceny

#przegryw #s--s #przemyslenia
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brixo: fakt, kiedyś nie było internetu i takich stron jak roksa, więc pewnie musiałbym wyszukiwać ogłoszeń w telegazecie albo iść w ciemno do jakiegoś burdelu w bloku. A co do tezy postawionej przez op to się zgadzam, niech dowodem bedzie choćby to, ze ktoś taki jak moj ojciec potrafił zaruchac i przekazac dalej swoje geny, mnie to juz nie będzie dane.
  • Odpowiedz
@brixo: mnie nie zależy na posiadaniu potomstwa, chciałbym tylko normalnie egzystować i nie czuć sie jak genetyczny śmieć, próbowałem psychoterapii ale nic to nie dało, niedługo wybieram sie do innego specjalisty, bo podejrzewam u siebie depresję.
  • Odpowiedz
@depresso: o k---a no tego jeszcze dzisiaj na wykopie nie czytałem, czy można tutaj mówić o zjawisku hiperinflacji cipy - w skrócie hiperciplacja?
  • Odpowiedz
@depresso: Jeśli już traktujemy s--s jako produkt to ma on taką wartość jaką średnia sprzedających i kupujących w danej chwili mu przypisuje. Czyli w latach 90' różowe nisko się wyceniały i szły z byle kim albo faceci mieli większą samoocenę i szacunek do własnego siebie albo i to i to. Niemniej uważam że % mężczyzn którzy dla intymności, bliskości czy seksu poświęcają cały swój czas, swój charakter i emocje jest
  • Odpowiedz
Dość inflacji cipy!!!! Ukryta incjlacja cipy jest jeszcze większa! Rząd musi wypuścić obligacje państwowe cipy żeby to powstrzymać!
  • Odpowiedz